INA pretplata! lipanj 2024.

Dobijte rani pristup sada.

Ostavite svoj email ispod i budite među prvima koji će se pridružiti.

Što je INA pretplata?

1. Popust

Pri učlanjenju u INA Pretplatu možete odabrati RoutINA uz 50% popusta.

2. Dostava

RoutINA-u možete primiti svakih 30, 45 ili 60 dana.

3. Pokloni

Uz svaku 2. isporuku vašeg pretplatničkog box-a dobivate i GRATIS poklon.

4. Poklon će biti

Proizvod iz našeg asortimana ili svaki novi proizvod BESPLATNO prije svih ostalih.

INA Pretplata

Sve što trebate znati:

Zamislite INA pretplatu kao Netflix organske kozmetike - ali zdravije za vas. Možete odabrati INA proizvode za koje želite da vam budu isporučeni svakih 30, 45 ili 60 dana.
Kao vrijedan član naše obitelji, imate 50% popusta na proizvode u svojoj pretplati tijekom cijelog njezinog trajanja. Možete se pretplatiti na koje god proizvode želite (čak je i jedan moguć!).
*Dobit ćete besplatnu dostavu za narudžbe iznad 50 €!
*Ne možete dodati besplatni proizvod svojoj pretplati.

50% POPUSTA na sve proizvode u vašoj pretplati tijekom cijelog trajanja.
Ekskluzivni DAROVI ukupne vrijednosti veće od 100 € godišnje.
Osobna pažnja i briga.

INA Pretplata dostupna je samo dva puta godišnje, u lipnju i studenom. Prijave traju dva dana ili do popunjenja slobodnih mjesta. Izvan ovih razdoblja ne primamo nove članove. Naš cilj je pružiti jedinstveno i posebno iskustvo za članove naše zajednice.

Da, svatko se može pridružiti pretplati, ali postoji samo ograničen broj dostupnih mjesta. Ukupan broj mjesta bit će objavljen nekoliko tjedana prije otvaranja pretplate.
Ako želite osigurati rani pristup i ući prije svih ostalih, ostavite svoju adresu e-pošte na sljedećoj poveznici: https://inaessentials.hr/pages/rani-pristup-za-ina-pretplatu

Cijena vaše personalizirane pretplatničke kutije ovisit će o broju i vrsti proizvoda koje odlučite uključiti. Međutim, svi proizvodi koje odaberete bit će dostupni po sniženoj cijeni od 50% niže od njihove redovne cijene tijekom cijelog razdoblja pretplate. To znači da ćete uštedjeti polovicu redovne cijene za sve proizvode koje odlučite uključiti u svoju pretplatničku kutiju.
Plaćate sniženu cijenu proizvoda i dostavu ako je narudžba ispod 50 €. Nema dodatnih naknada niti obveza.

Automatski putem debitne/kreditne kartice ili PayPala. Razdoblje plaćanja ovisi o rasporedu isporuke koji odaberete. Niste dužni platiti za sve naredne mjesece unaprijed, već samo za prvu isporuku u trenutku pretplate. Trošak svake sljedeće dostave automatski će biti odbijen s vaše kartice neposredno prije datuma isporuke.

Birate dostavu svakih 30, 45 ili 60 dana. Možete otkazati jednim gumbom u bilo kojem trenutku.

Za narudžbe do 49,99 €:
- DPD - 3,99 €.
Za narudžbe iznad 50 €. - Besplatna dostava. :)
Plaćanja se prihvaćaju samo debitnom/kreditnom karticom ili isključivo PayPal-om.
Razumijemo da neki od vas preferiraju opciju plaćanja pouzećem, ali nažalost, trenutačno naš sustav pretplate ne podržava plaćanje gotovinom. Dajemo sve od sebe da Vam se želja ostvari u budućnosti.

Sve prve pretplatničke kutije isporučuju se odmah po izvršenju narudžbe. Ostale isporuke se vrše prema roku isporuke koji ste odabrali. Sve kutije se isporučuju radnim danom.

1. Zaključavanje stranice:
Na dan otvaranja pretplate, stranica će se zaključati u 12:00. Oni koji su ostavili svoju e-poštu za Rani Pristup (https://inaessentials.hr/pages/rani-pristup-za-ina-pretplatu) primit će tajnu lozinku putem e-pošte isti dan. S ovom lozinkom mogu se prijaviti na stranicu i pristupiti pretplati.
2. Otključajte stranicu:
U 19:00 sati otključat ćemo web stranicu za sve. Ako još ima slobodnih mjesta, svatko se može pridružiti za pretplatu. Tijekom našeg prvog lansiranja u siječnju, 70% spotova zauzeto je tijekom ranog pristupa. Stoga vam savjetujemo da ostavite svoju adresu e-pošte na obrascu za rani pristup koji je dostupan OVDJE: https://inaessentials.hr/pages/rani-pristup-za-ina-pretplatuPretplata se zatvara dok se ne popune sva raspoloživa mjesta ili 2 dana nakon otvaranja.

Ti biraš:
Svakih 30 dana
Svakih 45 dana
Svakih 60 dana

Kada završite s prvom narudžbom pretplate, automatski se aktivira osobni pretplatnički račun. Ovaj račun omogućuje vam jednostavno upravljanje pretplatom, kao što je uređivanje proizvoda ili dana isporuke, preskakanje isporuka ili otkazivanje pretplate. Primit ćete e-poruku s više informacija o vašem računu.
Kako biste se prijavili na svoj račun, idite na našu web stranicu i kliknite na "INA Pretplata" u izborniku, zatim odaberite "Pretplatnički račun". Unesite svoju e-mail adresu i šifru koja vam je poslana e-poštom ili SMS-om.

Možete :) Uvijek možete urediti proizvode ili dane isporuke sa svog pretplatničkog računa. Omogućuje vam da jednim klikom preskočite isporuku (ostajete pretplaćeni), promijenite dan dostave (na primjer, ako ste na odmoru!) ili odjavite pretplatu. Nadamo se da ćete dugo ostati s nama! ❤️

Ne, promotivni kodovi nisu primjenjivi za narudžbe pretplate.

Slobodno kontaktirajte odjel za korisničku podršku OVDJE. Rado ćemo vam pomoći u bilo kojem trenutku.

PRIJAVITE SE ZA RANI PRISTUP ZA SLJEDEĆE OTVARANJE U LIPNJU 2024.