InaEssentials je tvrtka predana održivosti u svakom aspektu našeg poslovanja. Od poljoprivrednih praksi koje koristimo za uzgoj vlastitih organskih usjeva do ambalaže koju koristimo za naše proizvode, posvećeni smo smanjenju našeg utjecaja na okoliš i promicanju pravedne trgovine i odgovorne nabave.


Jedan od načina na koji težimo održivosti jest naša poljoprivredna praksa. Primjenjujemo održive poljoprivredne tehnike kao što su konzervirajuća obrada tla i plodored kako bismo očuvali resurse i zaštitili okoliš. Naši usjevi uzgajaju se na biodinamički način, što znači da koristimo prirodne metode za očuvanje i njegovanje biljaka, kao što je korištenje ekstrakta divlje koprive. Biljke koprive beru se za punog mjeseca na biodinamički način, za koji se vjeruje da povećava snagu i učinkovitost biljaka.


Također koristimo ostatke od naše destilacije eteričnih ulja kao kompost za tlo, što pomaže u poboljšanju zdravlja i plodnosti tla. To nam omogućuje proizvodnju visokokvalitetnih organskih usjeva uz smanjenje našeg utjecaja na okoliš.


Uz naše poljoprivredne prakse, također podržavamo poštenu trgovinu i odgovornu nabavu. Blisko surađujemo s poljoprivrednicima i dobavljačima koji koriste održive poljoprivredne prakse i osiguravaju poštene plaće i radne uvjete. Podupirući te poljoprivrednike i dobavljače, pomažemo u promicanju održive poljoprivrede i poboljšavamo živote onih koji su uključeni u industriju.


Konačno, predani smo korištenju ambalaže koja je ekološki prihvatljiva. Sve boce za naše proizvode mogu se reciklirati, a mi potičemo naše kupce da ih recikliraju nakon što završe s proizvodom.


Sve u svemu, InaEssentials je posvećen održivosti u svim aspektima našeg poslovanja. Od poljoprivrednih praksi do pakiranja i nabave, nastojimo smanjiti naš utjecaj na okoliš i promovirati poštenu trgovinu i odgovornu nabavu.

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.

OSTANITE U TOKU

Postovi na blogu

8. ožujka: Koji proizvod ove godine poklanjamo besplatno?

8. ožujka: Koji proizvod ove godine poklanjamo besplatno?

Svakog 8 ožujka poklanjamo vam jedan od naših najprodavanijih proizvoda! Iza toga stoji naša velika želja: da što većem broju ljudi predstavimo prirodnu kozmetiku jer vjerujemo da priroda ima rješ...
Mariya and Vasil Ralchevi

Prirodan odgovor na pigmentaciju i staračke pjege: Hydrolina bijele jele

Naša obiteljska priča InaEssentials: "Dovodimo prirodu u vašu rutinu njege kože" Naš obiteljski brend vjeruje da priroda nudi sva rješenja za zdravu i lijepu kožu. Kao roditelji troje male djece, r...
Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Odgovor prirode na psorijazu: Hydrolina Gospine trave

Kao majka i vlasnica tvrtke, shvaćam važnost korištenja prirodnih proizvoda za sebe i svoju obitelj. Zato sam uzbuđena što vam mogu predstaviti naše najnovije rješenje za njegu kože: Organsku vodu...