Smoke Tree Water - The natural solution against gum problems, bad breath and caries

Jeste li pokušali pronaći prirodno rješenje za loš zadah i krvarenje desni? InaEssentials Vam predstavlja Hidrolat rujevine

Prirodno rješenje protiv GUBITKA KOSE i masne kose - Hidrolat koprive Trenutno čitanje Jeste li pokušali pronaći prirodno rješenje za loš zadah i krvarenje desni? InaEssentials Vam predstavlja Hidrolat rujevine 3 minute Sljedeći AKNE i kako je mala obiteljska tvrtka pomogla više od 11.000 tinejdžera ukloniti ih

Organski hidrolat rujevine

Zahvaljujući ogromnom interesu za naš brend zbog nevjerojatnog učinka hidrolata lavande, uspjeli smo prikupiti sredstva i srećom baš u to vrijeme, dobili smo savjet za proizvodnju hidrolata rujevine. Zanimljivo je da smo jedini proizvođač ovog proizvoda u svijetu jer je izuzetno teško ubrati ovu biljku. Može se brati samo ručno i raste u određenim regijama. No, zahvaljujući našoj socijalnoj politici imamo prijeko potrebnu pomoć. Više od 40 obitelji manjina radilo je zajedno sa mojim sinom Vascom i suprugom Nikolajem, pa smo uspjeli sakupiti i destilirati rujevinu.

inaessentials social policy

Dok smo proizvodili hidrolat, moj sin Vasil imao je problem s krvarenjem desni. Počeo je testirati hidrolat te je učinak na njega bio nevjerojatan; u tjedan dana desni su mu prestale krvariti. Zatim smo ponudili ovaj hidrolat našim prijateljima, koji su također bili izuzetno zadovoljni. Nakon ovih internih testova, konačno smo odlučili ponuditi proizvod našim kupcima.

Eksplozija hidrolata rujevine

Ukratko, u studenom 2020. godine proizveli smo dovoljne količine hidrolata rujevine za sva naša tržišta i to za godinu dana unaprijed. Krajnji je rezultat bio da je proizvod rasprodan samo na našem domaćem tržištu u Bugarskoj u roku od dva mjeseca. Dobra vijest je da smo u srpnju 2021. godine, proizveli nove količine i sada ih možemo ponuditi i u Hrvatskoj.

InaEssentials

Najbolju ponudu uz ovaj proizvod pogledajte OVDJE

Mi smo mali obiteljski brend koji se bavi organskim uzgojem u Bugarskoj od 2000. godine. Tada smo suprug i ja započeli putovanje organskom poljoprivredom kao početnici bez puno predznanja, no imali smo viziju i čvrsto uvjerenje da radimo ono što je ispravno. Nekoliko puta smo bili blizu bankrota, a put kojim smo krenuli bio je pun poteškoća. Danas ubiremo plodove godina dosljednosti i napornog rada, a uz pomoć svoje troje djece konačno nudimo svoje proizvode kupcima preko naše web stranice InaEssentials.

Smoke Tree Water against gum problems

Priča iza brenda InaEssentials

U veljači 2019. godine, objavili smo bez velikih očekivanja, svoj prvi oglas za hidrolat lavande na našoj Facebook stranici. Međutim, tjedan dana kasnije, počeli su stizati pozitivni komentari. Zahvaljujući oduševljenim povratnim komentarima o proizvodu, više je kupaca vjerovalo u nas i pružilo nam priliku.  Lavanda je danas poznati proizvod protiv akni na više od 16 tržišta Europske unije. Zahvaljujući uspjehu ovog proizvoda uspjeli smo stvoriti novi nevjerojatan proizvod: Hidrolat rujevine za probleme sa desnima.

VODICA ZA ISPIRANJE USTA KOJA DOISTA DJELUJE!

Rujevina je jedna od biljaka s najjačim antibakterijskim učinkom. Za razliku od antibiotika koji samo privremeno rješavaju problem, hidrolat rujevine nudi trajno rješenje za probleme sa desnima i zubima. Proizvodi se destilacijom vodene pare i NE prlja zube.

Grgljanje jednog poklopca hidrolata navečer prije spavanja više je nego dovoljno. Ipak, najbolje je probati i vidjeti kako vam najviše odgovara. Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ako to nije dovoljno, za vas imamo kod za popust od 15%: RUJ15

Ako ste zainteresirani za proizvod, možete ga  pronaći ovdje.

👇 Ili klikom na donji gumb 👇

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.