InaEssentials-obitelj-hydrolina

HYDROLINA - Organska voda, hidrosol i hidrolat

Pročitajte o razlici između organske vode, hidrosola i hidrolata i zašto sve naše vode postaju HYDROLINA? Koje kožne probleme rješavaju?
HYDROLINA - Organska voda, hidrosol i hidrolat

InaEssentials-obitelj-hydrolina

Kakav je bio put HYDROLINE?
Put HYDROLINE ispunjen je ogromnim trudom i željom da Vama – našim kupcima pružimo najbolje. Prošli smo proces pripreme koji je trajao više od pola godine. Želimo Vam reći više o ovom uzbudljivom putovanju.
Da, dogodila se inflacija, ali naša obitelj je uspjela "od limuna napraviti limunadu"! :) Odlučili smo da je vrijeme za promjenu i pogled u budućnost. Tako je nastala HYDROLINA.
Za početak smo vam pripremili poklon iznenađenja! Ali prvo biste trebali proći stazu s nama i nastaviti čitati prema dolje. :)
Savjet: Tražite i na najskrivenijim mjestima!
Koje su prednosti? InaEssentials-kamilica-hydrolina
 Hidrolat, ne samo voda. 
Od kada smo pokrenuli obiteljski posao proizvodimo i nudimo hidrolate. Što je hidrolat? Odgovor je vrlo jednostavan – hidrolati nastaju u završnom procesu destilacije gdje je voda visoko zasićena eteričnim uljima. Po tome se razlikujemo od svih ostalih. Ono što nas čini uistinu jedinstvenima su naši učinkoviti proizvodi.

InaEssentials-bijela jela-hydrolina

Što naši hidrolati NISU: 
 • Aroma vode - njihova proizvodnja ne uključuje niti destilaciju.

 • Cvjetne vodice - njihova proizvodnja uključuje destilaciju, ali većina cvjetnih vodica na tržištu sadrži minimalne količine eteričnih ulja, kemikalija, konzervansa i alkohola. Time se eliminira mali krug preostalih ljekovitih svojstava. To je više komercijalni izraz.

 • Hidrosoli - pitanje je diskutabilno, ali ovo je vrlo općenit koncept koji se koristi ne samo za destilate, već i za otopine bilo kojeg podrijetla.

InaEssentials-ruža-hydrolin

Upravo zato sve Inine vode postaju: HYDROLINA. Tako je, naša omiljena ružina vodica, vodica od lavande, vodica od matičnjaka, i sve ostale sada su HYDROLINA! 
Široko polje primjene

InaEssentials-paprena metvica-hydrolina

Hidrolati koje proizvodimo vjerni su saveznici u njezi kože lica, kose i tijela! Pomažu protiv:


InaEssentials-gospina trava-hydrolina


Uz to, oni su:
 • Potpuno prirodni, uzgojeni na organskim poljima i vrtovima
 • Prerađeni u certificiranoj, suvremenoj destileriji za organsku proizvodnju
 • Podloga u jutarnjoj i večernjoj rutini, priprema kožu za kasniju njegu
 • Koriste se za UV zaštitu
 • U bocama koje se mogu 100% reciklirati
 • Ponovno punjenje u bliskoj budućnosti
 • Nastali pomažući manjinskim obiteljima u našem rodnom gradu; ručno ubrani od strane posvećenih, brižnih radnika
 • Pogodan za svakodnevnu upotrebu

InaEssentials-lavanda-hydrolina

Drago nam je da ste stigli ovako daleko! To je pravi duh! Obećavamo da nećete požaliti.
Novi dizajn, ekološke boce, kompaktnost. 
Potaknuti našim snom da rastemo na svjetskoj razini, kao i u skladu s prirodom, odlučili smo koristiti boce od 150 ml umjesto 200 ml.
Kao kompliment našim klijentima, nudimo:

InaEssentials-novi-dizajn

 • Potpuno novi dizajn u koji ćete se zaljubiti. Uspjeli smo stvoriti čaroliju u bočici koja priča priču naše Ina obitelji. Uspješno smo spojili moderno, odvažno i nepredvidivo s organskim, prirodnim i toplim.

InaEssentials-eko-boce

 • Ekološki prihvatljivije boce. Pitali smo se: “Jesu li biorazgradive, plastične ili staklene boce najsigurnije za okoliš?” Proveli smo niz studija i konzultacija sa stručnjacima na tu temu. Što je postalo jasno? Većina biorazgradivih materijala doista je bolja, ali ostali su samo opasni. Stoga smo otkrili da su, kada je riječ o bocama, materijali koji se mogu reciklirati mnogo održivija opcija od onih koji su biorazgradivi. Dakle, što sada imamo? Opciju recikliranja koja je doista ekološki prihvatljiva!

InaEssentials-matičnjak-hydrolina

Postojao je samo jedan dio u našim bocama koji je bio daleko od ekološkog - dozator. I nestao je! VI - naši kupci - imate veliki doprinos povratnim informacijama koje nam dajete. Povratne informacije koje uvijek cijenimo i koristimo kao smjernicu.
InaEssentials-kamilica-2
 • Kompaktnost. Primili smo desetke poruka od korisnika koji žele da naše boce budu kompaktnije! Razlog?: Jednostavno putovanje i manje prostora.

  Rečeno i učinjeno!KADA ĆE NAŠE VODE DOĆI DO VAS KAO HYDROLINE? 
Proces rebrandinga je još u tijeku pa se ne možemo ograničiti rokom. Trenutno rasprodajemo sve prethodne dizajne boca. Kada se rasprodaju, HYDROLINA će preplaviti svijet svojom čarolijom. Zaista cijenimo vaše razumijevanje i više smo nego sretni što ćemo zajedno proći kroz ovaj proces!
Više o proizvodnji HYDROLINA. 
Kako se uzgajaju i proizvode sve biljke koje HYDROLINU čine čarobnom? 

InaEssentials-nova-destilerija

 • Ponosni smo što možemo investirati u novu, modernu destileriju, jedinstvenu po svojim razmjerima na ovom području.
 • U neposrednoj blizini proizvodnje održavamo i savjetodavni centar. Čarolija će biti prava jer je cijelo mjesto okruženo našim poljima ruža, lavande i kamilice. Jedva čekamo da se okupimo okruženi čarobnim mirisima našeg bilja.

InaEssentials-nova-destilerija

To znači da ćemo od sljedeće godine moći ugostiti naše kupce iz cijelog svijeta. Štoviše, imat ćemo vam priliku iz prve ruke pokazati kako proizvodimo HYDROLINU. Gdje? U našoj novoj modernoj i visokotehnološkoj destileriji.
 • Osim toga, imamo sustav koji nam omogućuje 40% veću ekstrakciju eteričnih ulja. Tako ćemo osigurati još veću infuziju, što će poboljšati učinkovitost naših proizvoda.

Dugo očekivani dar! Nabavite svoju HYDROLINU odmah uz akcijski popust -15%. Samo upotrijebite ovaj kod na blagajni: FUTURE15

Postanite dio InaEssentials obitelji upravo sada sa samo jednim klikom ovdje! 

Posjetite našu stranicu klikom na crveni gumb ispod:

 InaEssentials-crveni-gumb

📌 100% povrat novca 📝

Od 2021. imamo politiku "kupac je uvijek u pravu". To znači da nudimo puni povrat ako niste zadovoljni svojim proizvodima :)

 

📌 100% povrat novca - bez pitanja 📝

Od 2021. imamo politiku "kupac je uvijek u pravu". To znači da nudimo puni povrat ako niste zadovoljni svojim proizvodima :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.