InaEssentials-obitelj-hydrolina

HYDROLINA - Organska voda, hidrosol i hidrolat

Pročitajte o razlici između organske vode, hidrosola i hidrolata i zašto sve naše vode postaju HYDROLINA? Koje kožne probleme rješavaju?

HYDROLINA - Organska voda, hidrosol i hidrolat

InaEssentials-obitelj-hydrolina

Kakav je bio put HYDROLINE?

Put HYDROLINE ispunjen je ogromnim trudom i željom da Vama – našim kupcima pružimo najbolje. Prošli smo proces pripreme koji je trajao više od pola godine. Želimo Vam reći više o ovom uzbudljivom putovanju.
Da, dogodila se inflacija, ali naša obitelj je uspjela "od limuna napraviti limunadu"! :) Odlučili smo da je vrijeme za promjenu i pogled u budućnost. Tako je nastala HYDROLINA.


Za početak smo vam pripremili poklon iznenađenja! Ali prvo biste trebali proći stazu s nama i nastaviti čitati prema dolje. :)
Savjet: Tražite i na najskrivenijim mjestima!

Koje su prednosti? InaEssentials-kamilica-hydrolina

 Hidrolat, ne samo voda. 

Od kada smo pokrenuli obiteljski posao proizvodimo i nudimo hidrolate. Što je hidrolat? Odgovor je vrlo jednostavan – hidrolati nastaju u završnom procesu destilacije gdje je voda visoko zasićena eteričnim uljima. Po tome se razlikujemo od svih ostalih. Ono što nas čini uistinu jedinstvenima su naši učinkoviti proizvodi.

InaEssentials-bijela jela-hydrolina

Što naši hidrolati NISU: 

  • Aroma vode - njihova proizvodnja ne uključuje niti destilaciju.

  • Cvjetne vodice - njihova proizvodnja uključuje destilaciju, ali većina cvjetnih vodica na tržištu sadrži minimalne količine eteričnih ulja, kemikalija, konzervansa i alkohola. Time se eliminira mali krug preostalih ljekovitih svojstava. To je više komercijalni izraz.

  • Hidrosoli - pitanje je diskutabilno, ali ovo je vrlo općenit koncept koji se koristi ne samo za destilate, već i za otopine bilo kojeg podrijetla.

InaEssentials-ruža-hydrolin

Upravo zato sve Inine vode postaju: HYDROLINA. Tako je, naša omiljena ružina vodica, vodica od lavande, vodica od matičnjaka, i sve ostale sada su HYDROLINA! 

Široko polje primjene

InaEssentials-paprena metvica-hydrolina

Hidrolati koje proizvodimo vjerni su saveznici u njezi kože lica, kose i tijela! Pomažu protiv:


InaEssentials-gospina trava-hydrolina

Uz to, oni su:

  • Potpuno prirodni, uzgojeni na organskim poljima i vrtovima
  • Prerađeni u certificiranoj, suvremenoj destileriji za organsku proizvodnju
  • Podloga u jutarnjoj i večernjoj rutini, priprema kožu za kasniju njegu
  • Koriste se za UV zaštitu
  • U bocama koje se mogu 100% reciklirati
  • Ponovno punjenje u bliskoj budućnosti
  • Nastali pomažući manjinskim obiteljima u našem rodnom gradu; ručno ubrani od strane posvećenih, brižnih radnika
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu

InaEssentials-lavanda-hydrolina

Drago nam je da ste stigli ovako daleko! To je pravi duh! Obećavamo da nećete požaliti.

N dizajn, ekološke boce, kompaktnost. ovi

Potaknuti našim snom da rastemo na svjetskoj razini, kao i u skladu s prirodom, odlučili smo koristiti boce od 150 ml umjesto 200 ml.
Kao kompliment našim klijentima, nudimo:

InaEssentials-novi-dizajn

  • Potpuno novi dizajn u koji ćete se zaljubiti. Uspjeli smo stvoriti čaroliju u bočici koja priča priču naše Ina obitelji. Uspješno smo spojili moderno, odvažno i nepredvidivo s organskim, prirodnim i toplim.

InaEssentials-eko-boce

  • Ekološki prihvatljivije boce. Pitali smo se: “Jesu li biorazgradive, plastične ili staklene boce najsigurnije za okoliš?” Proveli smo niz studija i konzultacija sa stručnjacima na tu temu. Što je postalo jasno? Većina biorazgradivih materijala doista je bolja, ali ostali su samo opasni. Stoga smo otkrili da su, kada je riječ o bocama, materijali koji se mogu reciklirati mnogo održivija opcija od onih koji su biorazgradivi. Dakle, što sada imamo? Opciju recikliranja koja je doista ekološki prihvatljiva!

InaEssentials-matičnjak-hydrolina

  • Kompaktnost. Primili smo desetke poruka od korisnika koji žele da naše boce budu kompaktnije! Razlog?: Jednostavno putovanje i manje prostora.

    Rečeno i učinjeno!KADA ĆE NAŠE VODE DOĆI DO VAS KAO HYDROLINE? 
Proces rebrandinga je još u tijeku pa se ne možemo ograničiti rokom. Trenutno rasprodajemo sve prethodne dizajne boca. Kada se rasprodaju, HYDROLINA će preplaviti svijet svojom čarolijom. Zaista cijenimo vaše razumijevanje i više smo nego sretni što ćemo zajedno proći kroz ovaj proces!
Više o proizvodnji HYDROLINA. 
Kako se uzgajaju i proizvode sve biljke koje HYDROLINU čine čarobnom? 

InaEssentials-nova-destilerija

  • Ponosni smo što možemo investirati u novu, modernu destileriju, jedinstvenu po svojim razmjerima na ovom području.
  • U neposrednoj blizini proizvodnje održavamo i savjetodavni centar. Čarolija će biti prava jer je cijelo mjesto okruženo našim poljima ruža, lavande i kamilice. Jedva čekamo da se okupimo okruženi čarobnim mirisima našeg bilja.

InaEssentials-nova-destilerija

To znači da ćemo od sljedeće godine moći ugostiti naše kupce iz cijelog svijeta. Štoviše, imat ćemo vam priliku iz prve ruke pokazati kako proizvodimo HYDROLINU. Gdje? U našoj novoj modernoj i visokotehnološkoj destileriji.

Dugo očekivani dar! Nabavite svoju HYDROLINU odmah uz akcijski popust -15%. Samo upotrijebite ovaj kod na blagajni: FUTURE15

Postanite dio InaEssentials obitelji upravo sada sa samo jednim klikom ovdje! 

Posjetite našu stranicu klikom na crveni gumb ispod:

 

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.