Nettle Water - The Natural solution against hair loss and oily hair

Prirodno rješenje protiv GUBITKA KOSE i masne kose - Hidrolat koprive

Trenutno čitanje Prirodno rješenje protiv GUBITKA KOSE i masne kose - Hidrolat koprive 3 minute Sljedeći Jeste li pokušali pronaći prirodno rješenje za loš zadah i krvarenje desni? InaEssentials Vam predstavlja Hidrolat rujevine

InaEssentials Hrvatska

InaEssentials je naš mali obiteljski brend. Uzgajamo organske usjeve i prerađujemo ih kako bismo stvorili 100% prirodnu organsku kozmetiku. Moje ime je Veselina Ralchev i vlasnica sam brenda kojim upravljam sa svojom obitelji. Zahvaljujući InaEssentialsu, 2020. godine, osvojila sam nagradu „Organski poljoprivrednik godine”. Zajedno sa svoje troje djece i suprugom uspjela sam pretvoriti InaEssentials iz male obiteljske tvrtke u poznati brend u Europi, dosegnuvši preko 500.000 zadovoljnih kupaca u manje od dvije godine.

Najtraženiji proizvod InaEssentialsa

Budući da smo sa svojom djecom osnovali našu obiteljsku web trgovinu, uspjeli smo pomoći mnogim ljudima s našim organskim proizvodima. Naš organski hidrolat od lavande pokazao se kao jedan od najboljih prirodnih proizvoda protiv akni i omiljen je u svim zemljama EU u kojima radimo. Ovo je dugo bio naš "Bestseller". Međutim, ništa se ne može usporediti s najtraženijim InaEssentials proizvodom - hidrolatom divlje koprive protiv opadanja kose i masne kose!

Priča o hidrolatu divlje koprive

Mnogi kupci su nas pitali za proizvod protiv opadanja kose i masne kože. Naša je obitelj znala za nevjerojatna svojstva hidrolata divlje koprive protiv ovih specifičnih problema. Međutim, da bismo stvorili ovaj proizvod morali smo prijeći mnoge prepreke:

1.  Kopriva nije uljarica ❌

2. Hidrolat koprive veoma brzo nestaje ❌

3. Da bismo ubrali dovoljno koprive, trebalo nam je više od 200 ljudi na poljima ❌

4. Prirodni miris proizvoda je jako neugodan ❌

Znajući za ove probleme, sjeli smo kod kuće i uspjeli pronaći rješenje za svaki od njih. Svakako se moramo zahvaliti ocu u našoj obitelji i mojem suprugu - Nikolaju, koji je uspio smisliti plan proizvodnje, kojim je riješio sve te probleme.

Veliki BOOM hidrolata divlje koprive protiv opadanja kose i masne kose

Svoj smo proizvod lansirali na domaćem tržištu u Bugarskoj, a cilj nam je bio dobiti povratnu informaciju prije nego što ga lansiramo na druga tržišta EU. Međutim, već prvog dana, imali smo više od 1000 narudžbi za ovaj proizvod. U manje od dva tjedna, pojavilo se na stotine pozitivnih komentara o proizvodu, a u dva mjeseca prodali smo sve svoje zalihe samo na bugarskom tržištu. Iako smo imali ogromnu potražnju, sezona koprive je završila.

Što naši kupci kažu o proizvodu:

Otkrili smo da su gubitak kose i masna kosa veliki problem. Također smo otkrili da je hidrolat koprive još bolje sredstvo za suočavanje s tim problemom. Naposljetku, kopriva je bila naš najbolje ocijenjeni proizvod na svim tržištima.

Umjesto da ulazimo u detalje o našim proizvodima, dopustit ćemo našim kupcima da to učine umjesto nas ^_ ^



Najbolju ponudu uz ovaj proizvod pogledajte OVDJE

Veliko iznenađenje InaEssentialsa

Nakon rasprodaje hidrolata koprive, većina naših kupaca bila je nezadovoljna jer nisu mogli ponovno nabaviti proizvod koji je bio nedostupan. Svaki tjedan primali smo upite za proizvod... i konačno, VELIKO ČEKANJE je završilo! Uspjeli smo proizvesti nove količine najtraženijeg proizvoda InaEssentialsa i sretni smo što ga možete isprobati upravo sada!!

Cijenimo svoje kupce pa ako ste do sada proveli vrijeme na čitanje ovoga bloga, željeli bismo vas nagraditi popustom od 15% na prvu narudžbu iz naše obiteljske web trgovine, s promotivnim kodom: 15KO

Trenutno radimo s logističkim centrom u Rijeci i sve narudžbe se isporučuju u roku od 24-48 sati putem kurira: DPD Hrvatska

Možete pronaći naše proizvode ovdje: https://inaessentials.hr/

👇 Ili klikom na donji gumb 👇

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.