´´Zbogom PRHUTI i MASNOJ kosi´´  Prirodni šampon InaEssentialsa

´´Zbogom PRHUTI i MASNOJ kosi´´ Prirodni šampon InaEssentialsa

Pitanja poput: koji šampon može učiniti moju kosu ravnijom, jačom ili svilenkastijom? Hoće li efekt biti više od pukog pranja moje kose? Koji proizvod mi savršeno pristaje?
 
Imamo odgovor i rješenje za vaše probleme! Prvo shvatimo problem i njegove uzroke kako biste se vidjeli zašto odabrati baš InaEssentials!
 
Razumijevanje prhuti:
Prhut su mrtve stanice kože koje otpadaju s vlasišta — osobito ako se češete. Možda mislite da suho vlasište dovodi do peruti, ali bilo suho ili masno, vlasište može uzrokovati nakupljanje viška stanica i njihovo otpadanje, stvarajući perut.
 
Što uzrokuje PRHUT i SUHU/MASNU KOSU?
Geni, hormonske promjene (poput puberteta), pretjerana konzumacija alkohola, konzumacija hrane s visokim udjelom šećera, začinjene ili soljene, Nedostatak hranjivih tvari poput masnih kiselina i vitamina B, Stres i određena stanja kože (masna/suha). Sezonske promjene također mogu biti uzrok.
 
Šamponi su najvažniji proizvodi za njegu naše kose. Mi u InaEssentialsu ozbiljno shvaćamo njegovu važnost. Nudimo Vam PRIRODNO i 100% učinkovito RJEŠENJE.
InaEssentials šampon od lavande nova je čista formula napravljena od prirodnih i certificiranih organskih sastojaka. Kombinira organsko ulje lavande i arganovo ulje za uravnoteženje vlasišta i pomaže u njezi masne kose bez oduzimanja njezine prirodne vlažnosti. Obogaćen vitaminima A i E i ekstraktom stabljike Fiji jabuke za hranjenje i umirivanje vlasišta te smanjenje iritacije i prekomjerne proizvodnje sebuma, naš šampon nježno čisti, dok prirodno pomlađuje kosu, čineći je svježom i zdravom.
Prirodni-šampon-lavande-protiv-prhuti-za-masnu-kosu

Zamijenite svoj konvencionalni šampon pun aditiva i konzervansa sa Prirodnim šamponom lavande protiv prhuti za masnu kosu s organskim uljem lavande. Neka bude jednostavno i prirodno, bez tretmana koji najčešće nisu ni učinkoviti!

Ovdje su naša tajna oružja koja GARANTIRAJU uspjeh našeg šampona što su potvrdili svi naši kupci koji su ga već koristili.

✔️ Uravnotežuje vlasište, smanjuje masnoću, smanjuje iritacije

✔️ Za normalnu do masnu kosu

✔️ Bez parabena

✔️ Bez sulfata

✔️ Bez umjetnih mirisa

✔️ Bez umjetnih bojila

✔️ 100% užitak

Zašto je naš šampon savršen? Uvjerite se sami i doživite to od onih koji su ga već koristili i uživajte u čaroliji…

Naši šamponi nisu dizajnirani samo za pranje vaše kose, već i za rješavanje vaših problema!

Okončajte sve lude eksperimente s kosom DANAS i ispričajte se svojoj kosi pružajući joj najbolju njegu koju možete dobiti s našim nevjerojatnim POPUSTOM! Do 40% POPUSTA na različite proizvode za njegu kose koji će zadovoljiti vaše potrebe i osjetila.

Požurite i idite SADA na našu web stranicu i pronaći ćete nevjerojatan izbor šampona za različite probleme i odabrati onaj koji je sayršen za vas!

Prirodni šampon od koprive protiv gubitka kose (250 ml) - s ekstraktom divlje koprive

Prirodni šampon od lavande protiv peruti - za masnu kosu (250ml)

Prirodni šampon od ruže za suhu i oštećenu kosu (250 ml) - s organskim uljem ruže

Vaš savršeni paket sa sva 3 šampona po nevjerojatnoj promotivnoj cijeni. Provjerite ovdje

Ako niste sigurni koji je šampon za vas, slobodno nam se obratite na: inaessentials.hr@gmail.com i rado ćemo vam pomoći da donesete najbolju odluku.

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.