InaEssentials-Gospine-trave

Zašto je ovaj PRIRODNI proizvod koji se bori protiv PSORIJAZE toliko precijenjen? Počastite sebe na PRAVI NAČIN i procijenite NAS!

Recite zbogom HIPERPIGMENTACIJI zahvaljujući jednom organskom proizvodu s prirodnim zaštitnim faktorom – tajna InaEssentialsa Trenutno čitanje Zašto je ovaj PRIRODNI proizvod koji se bori protiv PSORIJAZE toliko precijenjen? Počastite sebe na PRAVI NAČIN i procijenite NAS! 4 minute Sljedeći Zašto vam je potreban matičnjak za savršenu njegu nakon sunca?

InaEssentials-Gospine-trave

Ovdje u InaEssentialsu, ponosni smo i zadovoljni sakupljati plodove polja zajedno s našim radnicima. Zapravo, to je prekrasna tradicija koju njegujemo jednako kao i osjećanje mirisa oko nas.

Gospina trava je bez sumnje jedan od naših favorita. Sa svojih pet svijetlih sunčano žutih latica i crnih točkica duž rubova, ovaj cvijet je pravo ljekovito čudo protiv PSORIJAZE, DERMATITISA i još mnogo toga! Iscjeljuje Vašu kožu i podiže Vaš duh.

Vrijeme je za uživanje u toplim sunčanim danima i dugim ljetnim noćima. No, dok se zabavljamo, često zaboravimo da moramo njegovati svoju kožu. Osobito ljeti izložena je raznim vanjskim čimbenicima, poput UV zraka, vrućine, slane morske vode itd.

Želite li ljeti uživati u zdravoj i lijepoj koži, ali ste umorni od rutine njege koja uključuje mnogo proizvoda, InaEssentials ima rješenje za Vas. Pročitajte do kraja jer ćemo Vam pisati o prirodnom proizvodu koji se odlično slaže uz ljetnu njegu kože. Ovaj jednosastojni proizvod ima mnogo korisnih svojstava i može biti upravo ono što Vam treba u novoj sezoni.

 InaEssentials-Gospine-trave

Zašto je Hidrolat divlje gospine trave odličan izbor za ljetne dane?

Osim lijepe žute boje, Gospina trava je jedna od biljaka poznata po dugom popisu blagotvornih svojstava. Zato je naš obiteljski brend odlučio iskoristiti ovaj prirodni dar i stvoriti 100% organski hidrolat Gospine trave.

Ovaj proizvod je izuzetno pogodan za ljeto jer učinkovito liječi opekline kože. Svi znamo da su tijekom ljetnih praznika opekline od sunca jedan od najčešćih i najneugodnijih problema s kojima se možete susresti. Ako ste ikada nenamjerno zaspali na ležaljci ili proveli dulje vrijeme vani bez kreme za sunčanje, znate koliko to može biti bolno i neugodno. Ukoliko planirate ljetni odmor, ne zaboravite se pripremiti bocom našeg Hidrolata Gospine trave.

InaEssentials-Gospine-trave

Toplo vrijeme, jako sunce i morska voda mogu izazvati osjećaj suhe i nadražene kože. Osim toga, ove sezone često se znaju pojaviti osipi i razne upale kože. Posebno su osjetljiva mala djeca, koja imaju izrazito osjetljivu kožu.

Naša cvjetna vodica gospine trave je primarni destilat i ima visok sadržaj eteričnog ulja. Nježno hrani kožu i pomaže joj da se brzo oporavi. Njezin potpuno prirodan sastav bez umjetnih aroma i konzervansa čini ju pogodnom za osobe s osjetljivom kožom. Hidrolat Gospine trave može biti odličan pomoćnik kod ozbiljnijih kožnih bolesti, uključujući ekcem, psorijazu i dermatitis.

InaEssentials-Gospine-trave

Kako se koristi Hidrolat Gospine trave?

Ova prirodna cvjetna vodica jednostavna je za korištenje. Sve što trebate učiniti je nanijeti dovoljnu količinu na blazinicu. Pazite da ju dobro nanesete na zahvaćena područja kože i pričekajte da se potpuno upije.

Preporuča se nanijeti 2-3 puta na prethodno očišćenu kožu. Najvažnije ga je nanijeti prije spavanja kako bi se noću podržali regenerativni procesi. Ne morate ga isprati nakon nanošenja.

Za još bolji učinak možete ga kombinirati s našim  organskim hidrolatom od matičnjaka koji ima hidratantna i antibakterijska svojstva. Ovo je izvrsna kombinacija za tople sunčane dane.

Veliki izbor 100% proizvoda napravljenih s ljubavlju i pažnjom možete pronaći u InaEssentials online trgovini. Provjerite ih i pronađite pravo rješenje za potrebe svoje kože!

Kamo god pošli, 100% prirodan Hidrolat Gospine trave bit će Vaš vjeran i koristan partner na putovanju. Ne oklijevajte i KUPITE ovaj proizvod prije odlaska na ljetovanje iz snova. Zgrabite svoj InaEssentials Hidrolat Gospine trave sada s posebnim ljetnim popustom od 20% popusta.

 

Samo upotrijebite ovaj kod prije plaćanja: SUMMEROFF
NARUČITE SADA!

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

 

InaEssentials

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.