Recite zbogom HIPERPIGMENTACIJI zahvaljujući jednom organskom proizvodu s prirodnim zaštitnim faktorom – tajna InaEssentialsa

Recite zbogom HIPERPIGMENTACIJI zahvaljujući jednom organskom proizvodu s prirodnim zaštitnim faktorom – tajna InaEssentialsa

Recite zbogom HIPERPIGMENTACIJI zahvaljujući jednom organskom proizvodu s prirodnim zaštitnim faktorom – tajna InaEssentialsa

 Ina-Essentials-Organski-hidrolat-bijele-jele

InaEssentials je obiteljski brend s velikom ljubavlju prema prirodi, ali još većom ljubavlju prema svima koji podržavaju naše poslovanje. Naša obitelj brine o svakoj osobi duž linije proizvodnje. Možete zamisliti da je rad na poljima i održavanje naših lijepih usjeva težak zadatak, posebno pod vrućim ljetnim suncem. Zbog čega smo se zapitali - kako možemo zaštititi njihovu kožu? Naše tajno oružje – ORGANSKI HIDROLAT BIJELE JELE! To je ono što Vam mi nudimo – testirani i odobreni spas u bočici.

Osjeti se porast temperature kao i dobro raspoloženje u zraku. Što znači samo jedno – ljeto je službeno stiglo! Iako vjerojatno planirate provesti tople i ugodne dane na suncu, ne zaboravite da su UV zrake veliki neprijatelji lijepe i zdrave kože. Dugotrajno izlaganje suncu ljeti jedan je od glavnih čimbenika koji mogu uzrokovati pretjeranu pigmentaciju kože.

Ako želite saznati što je hiperpigmentacija i kako zaštititi svoju kožu, pročitajte ostatak članka. Pripremili smo nekoliko praktičnih savjeta koje možete početi primjenjivati već danas.

Što je prekomjerna pigmentacija kože?

Prekomjerna pigmentacija kože, poznata i kao hiperpigmentacija, stanje je kože koje karakterizira pojava mrlja različitih nijansi na licu i drugim dijelovima tijela. Glavni razlog za pojavu ovih mrlja je prekomjerna proizvodnja melanina. Kao što se vjerojatno sjećate iz biologije, melanin je pigment odgovoran za boju kože. 

Ovo stanje javlja se i kod muškaraca i kod žena. Različiti čimbenici mogu uzrokovati hiperpigmentaciju, a jedan od njih je pretjerano izlaganje suncu. Također, mrlje na izloženim dijelovima kože ponekad mogu izazvati neugodan osjećaj, pa čak i utjecati na naše samopouzdanje. Nažalost, jednom kada se pojavi, hiperpigmentacija može biti vrlo postojana.

Kako spriječiti pretjeranu pigmentaciju kože tijekom ljeta?

Dobro je poduzeti preventivne mjere prije nego što se na Vašoj koži pojave sunčane pjege. Evo nekoliko preporuka našeg InaEssentials tima.

Ograničite vrijeme koje provodite na suncu

Prva preventivna mjera koju možete poduzeti je smanjiti broj sati koje provodite na suncu. Stručnjaci savjetuju da izbjegavate sunčanje ili šetnju u satima kada je sunce najjače - između 12 i 16 sati. Ostatak vremena koje ćete provoditi vani svakako nosite odgovarajući šešir i sunčane naočale kako biste zaštitili lice.

Isprobajte naš 100% Organski hidrolat bijele jele

Za sve koji traže prirodan način rješavanja hiperpigmentacije, naše obiteljsko poduzeće nudi Organski hidrolat bijele jele – koji su odobrili tisuće zadovoljnih kupaca. InaEssentials već godinama nastoji koristiti prirodne sastojke kako bi ponudio učinkovita rješenja koja pomažu ljudima da prebrode niz zdravstvenih problema i vrate samopouzdanje.

Sve je počelo kako smo spomenuli – samo pokušavajući zaštititi svoje vrijedne djelatnike na terenima. Rezultati su bili tako impresivni da ni sami nismo mogli vjerovati! Provodimo neke testove i oni pokazuju da 76% ljudi primjećuje smanjenje hiperpigmentacije unutar samo dva tjedna korištenja. No, kada je u pitanju prirodna kozmetika stvari su dosta individualne, no za maksimalan učinak preporučuje se nanošenje proizvoda 2-3 puta dnevno. Nakon toga nema potrebe za isprianjem.

InaEssentials Organski hidrolat bijele jele sadrži 100% prirodne sastojke koji potiču regeneraciju kože i održavaju njezinu ravnotežu. Također, ovaj proizvod dokazano smanjuje mrlje različitih nijansi na koži, ostavljajući blistav i ujednačen ten. Njegove prednosti također uključuju smanjenje sebuma i balansiranje masne kože. Dobra vijest je da je Hidrolat bijele jele vrlo osjetljiv proizvod. Ne sadrži agresivne kemikalije, već samo prirodne sastojke, što ga čini pogodnim za osobe s osjetljivom kožom. Možete ga naručiti iz naše online trgovine u praktičnom pakiranju od 200 ml!

Ina-Essentials-Organski-hidrolat-bijele-jele 

 

Redovito koristite kremu za sunčanje

Naš posljednji savjet je da redovito koristite kremu za sunčanje. Potražite onu sa zaštitnim faktorom 30 ili više. Preporučuje se ponovno nanošenje kreme za sunčanje svaka 2-3 sata kako bi se koža zaštitila od utjecaja UV zraka.

Kamo god pošli, 100% ORGANSKA BIJELA JELA bit će vaš vjeran i koristan partner na putovanju. Ne oklijevajte i KUPITE ovaj proizvod prije odlaska na ljetovanje iz snova.

Ugrabite svoj InaEssentials Organski hidrolat bijele jele sada s posebnim ljetnim popustom u iznosu od 20%. Jednostavno upotrijebite ovaj kod na blagajni:
SUMMEROFF
NARUČITE SADA!


📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝
Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

 

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.