Pročitajte zašto želite tekuće ZLATO u Vašim proizvodima za njegu kože i kose – Kraljica cvijeća by InaEssentials

Pročitajte zašto želite tekuće ZLATO u Vašim proizvodima za njegu kože i kose – Kraljica cvijeća by InaEssentials

Kako riješiti seboreju i perut u jednom organskom koraku Trenutno čitanje Pročitajte zašto želite tekuće ZLATO u Vašim proizvodima za njegu kože i kose – Kraljica cvijeća by InaEssentials 5 minute Sljedeći Recite zbogom HIPERPIGMENTACIJI zahvaljujući jednom organskom proizvodu s prirodnim zaštitnim faktorom – tajna InaEssentialsa

InaEssentials-Bio-bugarska-ruža

Ne postoji niti jedna osoba na svijetu koja nije čula za pozitivne efekte ruže Damascena. Stranci iz različitih zemalja dolaze u Bugarsku kako bi kupili mali veo, koji sadrži najčišće, najbolje ulje na svijetu. Miris je zadivljujući, a učinak na koži zavidan. Istražimo zajedno čudesna svojstva ružina ulja i ružinog hidrolata.
 

InaEssentials Ulje ruže 

Samo čisto ružino ulje ima važno mjesto u povijesti našeg obiteljskog poslovanja InaEssentials. Počeli smo uzgajati svoja organska polja ruža još 2000. godine. Otprilike u to vrijeme organska poljoprivreda bila je samo egzotičan pojam i nas su, kao svojevrsne početnike, često smatrali ludima. No, iskreno smo vjerovali da će jednog dana vrijedan način života kao trend, potreba za zaštitom okoliša i važnost visokokvalitetnih prirodnih proizvoda biti vodeći čimbenici u svakodnevnim standardima našeg društva.
Bilo je teško usprkos našem optimizmu, ali uz puno rada i malo sreće, iz vrlo male obiteljske tvrtke, izrasli smo u velikog proizvođača. Danas uzgajamo vlastito bilje i nudimo naše konačne prirodne InaEssentials proizvode diljem Europe po pristupačnim cijenama. Vjerujemo da uspjeh dolazi kada su naši kupci zadovoljni rezultatima.
 
Možda najvažnija stvar koju je naša obitelj zadržala tijekom godina je ljubav prema našim ružičnjacima. Prekrasno svježe cvijeće iz tih vrtova pretvara se u ružinu hidrolat koji koristite i eterično ulje na koje smo tako ponosni. U svaku bočicu stavljamo srce i dušu i na taj način doprinosimo ekstra visokoj kvaliteti.

Eterično ulje damascenske ruže, a posebno – ulje bugarskih ruža, najskuplje je poznato ulje. Impresivno je, ali istinito – da bi se dobio 1 kilogram ulja potrebno je 3500 kilograma ručno ubranih cvjetova ruže! Ne zovu ga bez razloga tekućim zlatom...
<div style="text-align: center;"><strong>InaEssentials-Bio-bugarska-ruža-hidrolat</strong><strong>-</strong><strong>šampon-ruža</strong></div> <div style="text-align: center;"></div>
 

InaEssentials Hidrolat ruže 

Damaskinska ruža je kraljica svih cvijeća sa svojim ugodnim mirisom. Stoljećima se koristi zbog svog ogromnog utjecaja na ljepotu, sklad, pa čak i romantiku. Cvijet ima izvrsna ljekovita svojstva i aktivno pridonosi regeneracijskim procesima u koži. Posebno dobro djeluje na suhu kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija i njega.

U našoj obiteljskoj destileriji, InaEssentials Hidrolat ruže dobivamo iz svježeg, biološki uzgojenog cvijeća izravno iz naših certificiranih vrtova. Proizvodimo ga na potpuno prirodan način kako bi sve biljne kvalitete ostale u boci koja Vam stigne. Ovo je tradicionalni bugarski proizvod koji donosi užitak osjetilima i poboljšava stanje kože.
<div style="text-align: center;"><strong>InaEssentials-Bio-damascenska-ruža </strong></div> <h2 style="text-align: center;"></h2>
 


Hidrolat ruže za lice

Prednost Hidrolata ruže je uglavnom sposobnost regeneracije stanica. Ovaj proizvod je najbolji izbor za osobe s iscrpljenom kožom kojoj je potrebna dodatna hidratacija. Redovitom upotrebom primijetit ćete da koža postaje elastičnija i blistavija – rezultati su uistinu fascinantni.
 
Osim što Hidrolat ruže dodajete svakodnevnoj njezi, možete je koristiti i u borbi s aknama i osjetljivom kožom. Prirodna svojstva ruže dubinski čiste kontaminirana područja i nježno njeguju problematična područja.

I to nije sve - kao bonus, ružin hidrolat djeluje protiv starenja kože! Potiče regeneraciju epidermalnih stanica, poboljšava cirkulaciju krvi i održava ravnotežu vode u koži, što smanjuje bore i zaglađuje kožu.

Profesionalni savjet za jutarnje natečeno lice: ostavite bočicu ružinog hidrolata u hladnjaku preko noći. Ujutro obilno namočite dva pamučna jastučića, stavite ih ispod očiju, opustite se nekoliko minuta i uživajte u potpuno osvježenom licu, spremnom za osvajanje dana!
 
Hidrolat ruže za kosu
Možda će to biti iznenađenje, no hidrolat ruže se može nanijeti i na kosu. Samo ga poprskajte i pustite da se pobrine o Vašoj kosi, dodajući malo više teksture i njegujući suhe i iscrpljene vrhove kose. Preporučujemo Vam da ga prskate navečer prije spavanja i da ga ostavite preko noći. Izuzetno je koristan za oštećenu i farbanu kosu.
 
Za još bolje rezultate možete kombinirati InaEssentials Hidrolat ruže kao naknadnu njegu s našim InaEssentials prirodnim šamponom od ruže. Kombinira organsko ružino ulje s arganovim uljem, uljem makadamije i babassu uljem kako bi revitalizirao oštećenu kosu, zagladio je i ojačao te smanjio lomljenje i opadanje. Obogaćen vitaminima A, E, D-pantenolom i ekstraktom vinove loze koji njeguju vlasište, naš šampon nježno čisti dok prirodno pomlađuje, poboljšava poroznost kože i čini je svježom i zdravom.
Ključni sastojci:
  • Organsko ružino ulje i hidrolat- regenerira i revitalizira kosu
  • Ekstrakt vinove loze - esencijalni nutrijent za ljepotu kose i kože
  • Vitamin E i A - potiču zdravlje vlasišta i stimuliraju rast kose
  • Vitamin B3 i B5- oksigeniziraju folikule dlake i njeguju kosu
  • Arganovo ulje - hidratizira i zadržava vlažnost i sjaj
  • Babassu i Makadamija- bogat antioksidansima, hranjivim tvarima i masnim kiselinama
Damascenska ruža se često smatra najvećim ponosom Bugarske. Iznimno je dragocjeno što možemo imati koristi od ovog cvijeta na našim prirodnim terenima – sretni smo! U InaEssentialsu brinemo o našim poljima obitelji ruža s velikom strašću i ljubavlju. Ružino ulje ekstrahiramo na specifične načine kako bismo očuvali sve njegove kvalitete. Tako jamčimo da ono što dobijete dolazi ravno iz prirode – najčišće, najbolje ružino ulje, koje će se pobrinuti za probleme kože s kojima se već dugo pokušavate nositi.
 
Ne podcjenjujte prirodan način rješavanja problema s kožom, već vjerujte onome što nam priroda pruža. Isprobajte jednu pravu bugarsku ružu Damascene, pažljivo flaširanu u našim proizvodima od ruža InaEssentials -
SAMO SADA, 20% POPUSTA s kodom
RoseBlog20

na našoj web stranici: https://inaessentials.hr/
👇 Ili kliknite ovdje 👇

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.