Organska poljoprivrednica godine Veselina Ralcheva i njeni revolucionarni proizvodi za akne i ekceme

Organska poljoprivrednica godine Veselina Ralcheva i njeni revolucionarni proizvodi za akne i ekceme

VESELINA RALCHEVA


"Ljekovita moć prirode, iskorištena u rješavanju problema ljudi, za razliku od masovne kemije oko nas"

Veselina Ralcheva organic farmer of the year
Veselina Ralcheva - Organska poljoprivrednica godine "2019"

2002. godine bila sam učiteljica glazbene kulture, a moj suprug Nikolaj - vatrogasac. Na zajedničkom putovanju Nikolaj je sa mnom počeo razgovarati o mogućnosti da počnemo uzgajati ruže. Isprva sam mu govorila da je to previše komplicirano i da nije za nas, međutim uspio me je nagovoriti da pokušam. Danas živimo životom svojih snova dok radimo zajedno sa svoje troje djece i prodajemo svoje organske proizvode, u više od 14 europskih zemalja. Ovo je nešto što nisam očekivala da bi se moglo dogoditi i zato uvijek govorim ljudima da uvijek kada imaju mogućnost, odaberu nepoznati put.


Od 2006. do 2018. godine, naše poljoprivredno poslovanje postalo je glavni izvor egzistencije pripadnika manjina u Panagjurištu (našem rodnom gradu u Bugarskoj), a od 2006. godine do sada, društveni aspekt našeg poslovanja i dalje je njegov bitni dio. Često pratim školske rezultate djece svojih zaposlenika i potičem ih da uvijek teže boljim ocjenama i osobnom rastu. Ova socijalna politika koja je tako snažno integrirana s našom kulturom razlog je zašto sada imamo više od 60 radnika, koji su sada dio naše organske obitelji.


2019. GODINA I MALI KORACI KOJI SU DOVELI DO NEČEG VELIKOG 

Dobiti pravo priznanje za dugogodišnji trud i rad, ali i priznanje za 2019. godinu, tijekom koje smo zajedno sa svojom djecom promijenili pojam „ORGANSKO“ u našoj zemlji – Bugarskoj, za mene je bilo nestvarno iskustvo. Kroz naše brendove "Ralchevi's Organic Gardens" i ''Inaessentials'', mogli smo prikazati javnosti što uistinu znači organski uzgajati proizvode te dokumentirati cijeli proces naše proizvodnje. To je ljudima pokazalo stvarnu razliku između pravih - organskih i konvencionalnih proizvoda.

Биопазар Ина ЕООД

NAJVEĆE DOSTIGNUĆE

Moj najveći uspjeh vezan je uz ljekovita svojstva naših organskih cvjetnih hidrolata i brenda Inaessentials. Nakon velikog broja testiranja, istraživanja i provjera, 2019. godine, zajedno sa sinom i dvije kćeri pokrenuli smo brend Inaessentials. Brend organske kozmetike koja zaista pomaže ljudima i mijenja njihove živote. Brend u koji ulažemo cijelo svoje srce i trud. Znamo koliko je bitno da cvjetni hidrolat pomaže u rješavanju različitih problema poput akni, ekcema, dermatitisa, krvarenja desni itd. Svi ovi proizvodi uzgajaju se na organski način u našem rodnom gradu, bez uporabe organskih pesticida. Jedino čime tretiramo svoja polja je našom "tajnom" dekocijom, koja je napravljena prema biodinamičkoj recepturi.

Ljekoviti organski proizvodi koji su promijenili medicinu u Bugarskoj i Europi

Putem našeg hidrolata lavande protiv akni, u 2019. godini, pomogli smo više od 20.000 tinejdžera u Bugarskoj u uklanjanju akni. Hidrolat lavande je nešto jedinstveno. Glavna tajna našeg hidrolata lavande protiv akni je da se o svojim poljima lavande brinemo na potpuno drugačiji način. Naš je prinos dva puta manji od prosjeka, no kvaliteta je neusporediva, a to je ono što kupci najviše hvale. Unatoč tome što posjedujemo organski certifikat, ne dopuštamo si upotrebljavanje organskih gnojiva ili prskanja. Na taj način naš proizvod praktički čisti pore iznutra prema van i trenutno je naš najpriznatiji proizvod na svim tržištima.

 

Drugi proizvod koji proizvodimo – hidrolat rujevine za njegu usne šupljine, postao je rješenje za mnoge koji su patili od problematičnih zubi i desni. Proizvod je alternativa tekućini za ispiranje usta, a rujevina je već generacijama u Bugarskoj poznato bilje. Smatra se da je to biljka s najjačim antibakterijskim učinkom.

Početkom 2019. godine, stvorili smo vlastitu web stranicu te oglašavali proizvode putem Facebooka, uz mala očekivanja. Sve dok se jednog dana, ispod jednog od Facebook oglasa nije pojavio veliki komentar kupca koji je oduševljen hidrolatom lavande... nakon ovog komentara pojavio se drugi pa treći i četvrti ...

Usmenom predajom priča je postala toliko velika da je od ručnog ulijevanja hidrolata u boce naš brend Inaessentials postao posao s 15 zaposlenika koji se cijeli dan brinu o kupcima i njihovom zadovoljstvu. Moto brenda je: "Pod svaku cijenu staviti potrebe kupaca na prvo mjesto i tretirati kupca kao člana obitelji."

Веселина и Васил Ралчеви

KONTINUIRANOST

Nakon što smo vidjeli veliko zadovoljstvo hidrolatom lavande i kako on mijenja živote ljudi, odlučili smo nastaviti ovim putem. Uz pomoć prirode, ubrzo smo pronašli 100% prirodno rješenje za druge probleme. Sve sljedeće proizvode odlučili smo proizvoditi od lokalnog bilja i uzgajati u vlastitim vrtovima. Tako smo prirodno uspjeli riješiti sljedeće probleme:


Prhut i seboreju uz pomoć hidrolata organske kadulje ✅

Suhu kožu pomoću organskog hidrolata ruže ✅

Ekceme uz pomoć organskog hidrolata kamilice  ✅

Gljivice pomoću organskog hidrolata bijele jele ✅

SAN

Unatoč nezamislivoj podršci kupaca i tome koliko je Inaessentials postala velika tvrtka u prvoj godini, nastavljamo sanjati velike snove pri čemu imamo dva glavna cilja: učiniti organske proizvode što pristupačnijima za sve i nastaviti stvarati organske proizvode koji će riješiti zdravstvene probleme ljudi. Zajedno sa suprugom i našom djecom, dajemo sve od sebe da stvorimo najbolje moguće korisničko iskustvo i znamo da tretiranjem kupaca kao članova obitelji možemo daleko stići!

Za sve koji čitaju ovaj blog imamo i iznenađenje, a to je 15% popusta na prvu narudžbu na obiteljskoj web stranici: inaessentials.hr . Popust se može koristiti s kodom za 15% POPUSTA: vesi15, koji se može primijeniti pri završetku kupovine.

Znamo da ste zauzeti i zato nećemo ulaziti u detalje o svakom od naših proizvoda. Na našoj web stranici možete potražiti naše proizvode i pročitati sve o njima.

Svi naši proizvodi nalaze se u našem logističkom centru u Hrvatskoj i šaljemo ih u roku od 24 - 48 sati.

Posjetite našu organsku obiteljsku web stranicu klikom na gumb ispod :)

📌

100% Povrat novca - Bez postavljanja pitanja

📝

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.