Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Odgovor prirode na psorijazu: Hydrolina Gospine trave

Kao majka i vlasnica tvrtke, shvaćam važnost korištenja prirodnih proizvoda za sebe i svoju obitelj. Zato sam uzbuđena što vam mogu predstaviti naše najnovije rješenje za njegu kože: Organsku vodu gospine trave - Hydrolina. Proizvod izrađen od strane prirode i dobiven iz naših vlastitih vrtova koji pruža dugoročno rješenje za psorijazu.

Hydrolina Gospine trave

Naša priča

Pokretanje posla nikad nije lako, ali uz podršku mog supruga i djece, stvorili smo brend koji utjelovljuje našu strast prema prirodnoj ljepoti. Naša obitelj radi zajedno na uzgoju najfinijih organskih sastojaka i ponosni smo što blagodati prirode donosimo izravno vama.

Zašto vjerujemo u gospinu travu za psorijazu

Gospina trava, biljka s dugom poviješću uporabe u tradicionalnoj medicini, dokazano je učinkovita u borbi protiv psorijaze. Naša organska voda gospine trave - Hydrolina dobiva se od najfinijih ručno ubranih cvjetova gospine trave i posebno je izrađena za umirivanje i hidrataciju nadražene kože.

Znanost iza toga leži u visokom udjelu antioksidansa i protuupalnih spojeva koji smanjuju crvenilo i smiruju nadraženu kožu. U našim kliničkim ispitivanjima vidjeli smo značajno poboljšanje hidratacije kože i smanjenje simptoma psorijaze kod više od 90% sudionika sa psorijazom nakon korištenja naše organske vode Gospine trave - Hydrolina tijekom samo 4 tjedna.
Vasil Ralchev drži Hydrolinu Gospine trave

Kvaliteta je ključ

U InaEssentialsu vjerujemo u korištenje samo najboljih sastojaka i naša organska voda gospine trave - Hydrolina nije iznimka. Koristimo se biodinamičkim pristupom uzgoju, a našu gospinu travu liječimo uvarkom od samonikle koprive, nabrane za punog mjeseca, kako bismo očuvali snagu i učinkovitost naše gospine trave.

Osobni dodir

Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge i osobnog pristupa, stoga sami odgovaramo na sve poruke na Facebooku i Instagramu. S više od 80.000 prodanih boca i samo nekolicinom vraćenih, ponosni smo na utjecaj koji je naš proizvod imao na živote toliko ljudi. Ali najviše od svega smo ponosni na promjenu koju ovi proizvodi čine za naše kupce!

"Unesite prirodna rješenja u svoju rutinu njege kože"

Naša Organska voda od gospine trave - Hydrolina jednostavna je za korištenje, jednostavno namočite vatu u vodu i po potrebi nanesite na zahvaćena područja. Koristite ga dosljedno za najbolje rezultate i uživajte u blagodatima umirene, hidratizirane kože u tren oka. Bilo da se borite s psorijazom ili jednostavno želite poboljšati zdravlje svoje kože, naša Organska voda gospine trave - Hydrolina savršeno je rješenje.

Dobrobiti gospine trave

Pokušati znači vjerovati

Vjerujemo u naš proizvod i želimo da vjerujete i vi. Zato nudimo puni povrat novca ako nema učinka BEZ POTREBE ZA VRAĆANJEM proizvoda. Kao obiteljski brend, predani smo pružanju najboljeg mogućeg iskustva našim kupcima.
Isprobajte našu Organsku vodu od gospine trave - Hydrolina za psorijazu. Koristite promo kod: ina20 za 20% popusta na prvu narudžbu.
 
Naša stranica: https://inaessentials.hr/

👇 Kliknite gumb ispod kako biste vidjeli sve proizvode 👇

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.