MAGIČNI ŠAMPON OD RUŽE ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU - sadrži najskuplje ulje na svijetu

MAGIČNI ŠAMPON OD RUŽE ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU - sadrži najskuplje ulje na svijetu

Magični šampon od ruže za suhu i oštećenu kosu

Svatko želi lijepu i zdravu kosu. InaEssentials je tu da vam pruži visokokvalitetnu prirodnu njegu. Naš šampon od ruže jedinstven je po svom sastavu i sadržaju najskupljeg ulja na svijetu - ružinog ulja.

InaEssentials šampon od ruže je za one koji traže proizvod bez parabena, sulfata, umjetnih mirisa i boja. Te za one koji žele regenerirajući, revitalizirajući i hranjivi proizvod.

A koji su ključni sastojci?

Magični šampon od ruže za suhu i oštećenu kosu

InaEssentials šampon od ruže sadrži organsko ružino ulje s arganovim uljem, uljem makadamije i uljem babassua kako bi revitalizirao kosu, zagladio je i ojačao, smanjujući lomljenje i opadanje. Obogaćen vitaminima A, E, D-pantenolom i ekstraktom vinove loze za njegu vlasišta, naš šampon nježno čisti i prirodno pomlađuje kosu, čineći je svježom i zdravom.

Ovo je najbolja kombinacija koju možete pružiti svojoj kosi nakon vrućeg ljetnog dana kada ste kosu često izlagali suncu i moru. Zato je vašoj kosi potrebna dodatna regeneracija i revitalizacija.

Njega bi mogla biti tako jednostavna s InaEssentials. Nudimo vam najbolju njegu sadržanoj u samo jednoj bočici! Ne treba vam ništa više od našeg Šampon ruže i vaša će kosa ponovno zablistati.

Kupite ovo čudo sada s posebnim popustom od 40%. Nemojte kasniti, popust neće trajati vječno.

InaEssentials šampon od ruže za SUHU i OŠTEĆENU kosu

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝

 

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.