Šifra Crno. Riješite se mitesera i akni uz Hydrobiotic - Lavanda & Metvica i Crnu Maskinu

Šifra Crno. Riješite se mitesera i akni uz Hydrobiotic - Lavanda & Metvica i Crnu Maskinu

HYDROLINA - Organska voda, hidrosol i hidrolat Trenutno čitanje Šifra Crno. Riješite se mitesera i akni uz Hydrobiotic - Lavanda & Metvica i Crnu Maskinu 6 minute Sljedeći Odgovor prirode na AKNE: Organska Hydrolina od lavande

Zločin protiv mitesera.

Oni su naši Sherlock Homes i Dr Watson's iz svijeta njege kože. Oni su dvojac koji rješava svaki problem kože. Ostavljaju vas zadivljeni rezultatima i tjeraju da se zapitate kako ih prije niste otkrili. Upoznajte svoju novu omiljenu prirodnu kombinaciju za uklanjanje tvrdokornih akni, masne kože i mitesera - Hydrobiotic - Lavanda & Metvica i Crna Maskina od InaEssentialsa!

U redovima ispod, slijedit ćemo trag ova dva proizvoda kako bismo otkrili tajnu kako mogu biti tako kriminalno dobri!

 

skin care

 

Uvođenje hidrobiotika u vašu dnevnu rutinu ljepote može pomoći u ravnoteži zdravih razina bakterija i utjecati na vaše akne.

Hydrobitoic Lavender and Mint

Hydrobiotic - Lavanda & Metvica

Ova jedinstvena formula savršena je kombinacija za svaki tip kože, a posebno za onu sklonu brzom mašćenju, aknama i miteserima. Prirodna kombinacija  Organskog hidrolata lavande - Hydrolina, Organskog hidrolata paprene metvice - Hydrolina i posebno odabranog postbiotičkog kompleksa istinski je neprijatelj problematične kože. Već nakon nekoliko nanošenja osjetit ćete učinak hidratacije, dubinskog čišćenja i učvršćivanja, a vaša će koža biti vidno zdravija.Više o Hydrobioticu - Lavanda & Metvica i kako radi možete pročitati ovdje

Kaolin - "porculanska glina", ili ključ za izvrsnu kožu.

 

acne and blac heads

 

Crna Maskina

Pitate se kako bi učinak Hydrobiotica mogao biti još jači? Jako jednostavno! Svog savršenog partnera pronašao je u licu ne samo maske od domaće gline, već inovacije u svijetu organske kozmetike – Crne Maskine.

Što je to? Visoko učinkovita prirodna crna maska za lice s kaolinom, aktivnim ugljenom, lavandom i niacinamidom. Aktivno se bori protiv masnoće i tvrdokornih akni pružajući dubinsko čišćenje mitesera. Crna Maskina posebno je formulirana da nadopuni naš Hydrobiotic - Lavanda & Metvica. Upoznajte njezine prirodne sastojke.

- Baza Crne Maskine je kaolin (bijela glina). Sadrži mnogo minerala i vitamina koji nježno ljušte kožu. Magnezij poboljšava proizvodnju kolagena, što dovodi do održavanja ravnoteže vode u koži i zaglađivanja sitnih linija i bora. Brojni minerali i elementi u sastavu kaolina povoljno pridonose regulaciji sebuma te prekomjernoj masnoći i regeneraciji stanica. Pomaže pri brisanju ožiljaka, smanjenju akni i blagotvorno djeluje na cjelokupni izgled kože.

- Sljedeća je lavanda beskrajnih organskih ljubičastih polja naše obitelji - glavni lik. Savršen je lijek za problematičnu kožu, mitesere i nesavršenosti.

- Crna magija - aktivni vulkanski ugljen na biljnoj bazi. Pomoći će vam da kažete toliko očekivano "Zbogom masna kožo, akne i miteseri!". Njegova moćna svojstva otčepljuju pore i smanjuju crvenilo tako da vaša koža uživa u blistavom, zdravom izgledu. Također našoj Maskini daje elegantnu crnu boju.

- Na kraju, ali ne manje važno, naše tajno oružje - niacinamid! Njegova snažna aktivna svojstva dobro su poznata u kozmetičkoj industriji pa ga nismo mogli mimoići lake ruke. Niacinamid regulira sebum, sužava pore, umiruje crvena i problematična, bolna i upaljena područja te pomaže u trajnom uklanjanju akni.

Zašto tako dobro rade zajedno?

Posebno odabrani sastojci Hydrobiotic - lavanda & metvica i Crna Maskina spojeni su na najbolji način kako bi vam vratili samopouzdanje i samopoštovanje dok uživate u zdravoj i blistavoj koži!

Možda vas zanima zašto je Crna Maskina savršen partner za Hydrobiotic - Lavanda & Metvica?

Vasil Ralchev hold black maskina and hydrobiotic

Tajna je u kombinaciji!

Koji sastojci će vam odčepiti i dubinski očistiti pore?

Aktivni ugljen i kaolin u Crnoj Maskini, cvijet lavande u Hydrobioticu i Crnoj Maskini te postbiotički kompleks u Hydrobioticu obavit će prljavi posao.

Koji sastojci će suziti pore i spriječiti ponovnu pojavu nesavršenosti?

Lavanda i menta i niacinamid u Crnoj Maskini pobrinut će se za sužavanje pora i sprječavanje njihovog ponovnog začepljenja. Tako će vaša koža dugo izgledati zdravo. Također će ublažiti crvenilo problematičnih područja kože te izbrisati neugodne ožiljke od akni i stare nesavršenosti.

Koji sastojci će vam dati potrebnu hidrataciju i zdravu kožu?

Organski hidrolat lavande - Hydrolina i postbiotički kompleks u Hydrobioticu - Lavanda & Metvica hidratizirat će i regulirati pH kože, što je ključan čimbenik za lijepu i zdravu kožu. Postbiotski kompleks Lentimyrt dobiven je pažljivom fermentacijom biljaka inovativnom tehnologijom. Poboljšava funkciju barijere kože na različitim razinama balansirajući mikrobiotu kože – ne šteti dobrim bakterijama na koži i aktivno se bori protiv loših mikroorganizama. Lentimyrt stvara hidrolipidni film - "tjelesnog čuvara" kože.

amčimo da je ovo proizvod koji stvarno trebate! Napravite prvi korak do zdravije kože s InaEssentialsom!

Jedva čekamo saznati jeste li ih već isprobali! Možete ostaviti komentar ispod članka, bit ćemo vam vrlo zahvalni!

Željeli smo da budete dio procesa..

Zašto smo napravili Maskinu kao puder? Jer smo htjeli da osjetite istinsku radost čineći nešto dobro za svoju kožu.

Slažemo se da je puno lakše doći do gotovog proizvoda, ali zar nije zabavno raditi Maskinu kod kuće? Poklonite svojoj koži zdravlje. Ima li bolje ideje nego to učiniti s našim prirodnim bugarskim proizvodima? Sve što trebate učiniti je pomiješati odgovarajuće količine Hydrobiotica i Crne Maskine i uživati u trenutku.

oily skin
Možda se pitate koja je prava konzistencija?

Pronađite onu koja vama odgovara - još jedna prednost naše Maskine. Savjetujemo vam da smjesa ne bude previše tekuća kako bi se lako nanijela. Eksperimentirajte. Ostavite na koži 7-15 minuta. Isperite laganim masažnim pokretima toplom, a na kraju hladnom vodom (za zatvaranje pora) i ne zaboravite nakon toga hidratizirati kožu našim Hydrobiotikom.

Za aktivaciju POPUSTA od 10% na cjelokupnu narudžbu potrebno je samo kopirati ovaj kod “BLACK10” i upotrijebite ga pri sljedećoj narudžbi. Jedva čekamo da upoznate ovaj žestoki duo protiv mitesera, akni i masne kože!
Učinite to ovdje!
Postanite dio InaEssentials obitelji upravo sada sa samo jednim klikom ovdje!

📌 100% povrat novca - bez previše pitanja 📝
Od 2021. imamo politiku "kupac je uvijek u pravu". To znači da nudimo puni povrat ako niste zadovoljni svojim proizvodima :)
InaEssentials-Family

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.