Kako riješiti seboreju i perut u jednom organskom koraku

Kako riješiti seboreju i perut u jednom organskom koraku

 Jako je važno osjećati se ugodno u svojoj koži! Međutim, ako ste imate seboreju, znate da je uživanje u ovim trenucima Vašeg života iznimno težak zadatak.

Seboreja i seboroični dermatitis kožne su bolesti koje dovode do poremećaja normalnih funkcija žlijezda lojnica kože. Simptomi uključuju masnu kosu, ljuštenje vlasišta, perut, upalu. Nedvojbeno, ova stanja uzrokuju svrbež vlasišta i kože, neugledan izgled kose zbog čega se osjećamo poprilično neugodno.

Perut i seboreja problemi su koji su Vam možda poznati, možda ste se s njima dugo, zamorno i teško borili, a možda ste se i obratili liječnicima i specijaliziranim lijekovima. Nažalost, svi lijekovi, šamponi, serumi i suplementi nude privremeno rješenje, liječenje simptoma, a ne primarni izvor problema.

Mi u InaEssentialsu znamo da su prirodni sastojci u organskim proizvodima ti koji nude rješenje za svaki problem, jer priroda je velikodušna kada je riječ o bilju i njihovoj ljekovitosti.

Organski hidrolat muškatne kadulje

Kadulja je jedno od skrivenih oružja prirode u borbi protiv seboreje, seboreičnog dermatitisa i peruti. Naš organski hidrolat muškatne kadulje ima svojstva koja se snažno bore protiv peruti i seboreje. Činjenica da inzistiramo na potpuno organskom uzgoju i primarnoj destilaciji svježeg cvijeća omogućuje očuvanje svih hranjivih tvari što je više moguće jer dolaze izravno iz prirode.

Kadulja je izvrsna za kosu i vlasište – iznimno je bogata vitaminima A, B i C, kalijem, kalcijem i drugim mikro i makronutrijentima. Stotine naših zadovoljnih kupaca svjedoče o njegovom blagotvornom učinku - vraća snagu i sjaj kosi, smanjuje proizvodnju sebuma i usporava masnoću vlasišta. 

Kvalitete InaEssentials Organskog hidrolata muškatne kadulje

Preporučamo naš Organski hidrolat muške kadulje za svakodnevnu upotrebu. Dovoljno ga je obilno poprskati po korijenu kose i lagano umasirati vršcima prstiju minutu-dvije. Hidrolat neće ostaviti nikakav neugodan miris i isparit će za nekoliko minuta, a aktivni sastojci će se upiti u vlasište i s vremenom će odraditi posao.

Uz redovitu upotrebu našeg organskog hidrolata muške kadulje uživat ćete u općem poboljšanju stanja cijelog vlasišta s dugotrajnim učinkom. Vitamini i minerali u InaEssentials-ovom Organskom hidrolatu muškatne kadulje aktivno pridonose umirivanju vlasišta. Sami ćete se uvjeriti da će se svrbež trenutno smanjiti, a perut će vrlo brzo ostati samo neugodna uspomena. Crvenilo na tjemenu će nestati i primijetit ćete kako će folikuli dlake postati sve jači i jači, dok uživate u svojoj lijepoj i zdravoj kosi.

Prirodno, bio

Ovo su samo neke od riječi koje možemo koristiti za naš Organski hidrolat muškatne kadulje. U InaEssentialsu radimo iznimno naporno kako bismo ponudili samo visokokvalitetne, čisto iz prirode čiste proizvode, bez kemikalija, bez silikona i bez ikakvih aditiva. Svoju ljubav, srce i punu pažnju ulažemo u cijeli proces - od sadnje sjemena bilja na našem milostivom bugarskom tlu, preko uzgoja i destilacije, do konačnog proizvoda koji nudimo, pažljivo pakiranog u bocu koja se može reciklirati, bez štetnih nečistoća i bez testiranja na životinjama. InaEssentialsov Organski hidrolat muškatne kadulje stvoren je upravo tako - jednostavno i čisto.

Nastojimo Vam pružiti instant dugotrajno rješenje za Vaše stanje u samo jednom proizvodu, jer zaslužujete zdravu i lijepu kosu! Zaslužujete da se osjećate ugodno i prekrasno! Zapamtite da nam je priroda dala sve što nam je potrebno. Zato ju dobro koristimo - vjerujte nam i nećemo Vas iznevjeriti!

Kupite bilo koji cvjetni hidrolat SADA s 20% POPUSTA pomoću koda SBlog20 na https://inaessentials.hr/

Ovdje pogledajte naše ostale proizvode iz naših biljnih polja, koji također imaju velike ljekovite moći:
https://inaessentials.hr/

ILI

👇 Kliknite ovdje 👇

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.