Kako koristiti Inaessentials proizvode

Kako koristiti Inaessentials proizvode

U ovaj mali blog uvrstili smo sve potrebne informacije koje su vam potrebne kako biste u potpunosti iskoristili prednosti naših organskih proizvoda. Uživajte!

- Veselina Ralcheva

ORGANSKI HIDROLAT LAVANDE
- protiv akni

Naš najuspješniji proizvod s više od 25 tisuća stalnih kupaca, naručuje se svaki mjesec u više od 8 zemalja. Trenutno dobivamo svakodnevne e-mailove i poruke od zadovoljnih kupaca, majki i tinejdžera, koji su svi zahvalni na ovom malom daru iz prirode. Organski hidrolat lavande izvrstan je alat u borbi protiv akni i za čišćenje lica, koji izravno iz naših polja lavande dolazi u vaše ruke. Jedna od naših tajni koju vam sada otkrivamo jest da organski način uzgoja u planinskim predjelima pomaže očuvanju ljekovitosti aromatičnih biljaka. 😊


Preporuka za primjenu: Nanesite malu količinu proizvoda na pamučnu blazinicu te ga koristite ujutro i navečer za čišćenje lica i tijela. Ako je koža sklona masnoći, može se koristiti češće (3-4 puta dnevno).


Koristi:

  • Svojim antibakterijskim djelovanjem hidrolat lavande pomaže u suočavanju s aknama i njihovim ponovnim pojavljivanjem.
  • Dubinski čisti pore i sprječava pojavu prištića i mitesera
  • Može se koristiti za uklanjanje šminke kao potpuno prirodna i bezopasna zamjena za termalnu/micelarnu vodu ili tonik.                                 
  • Smiruje i osvježava nadraženu kožu te uklanja osip i prištiće
  • Potiče miran san

Isprobajte organski hidrolat lavande: OVDJE

ORGANSKI HIDROLAT RUJEVINE
- za oralnu higijenu i brigu o desnima


Ovaj proizvod pomogao je mnogim našim prijateljima te se rado koristi u cijeloj obitelji. Zanimljiva je činjenica da smo jedini proizvođač hidrolata rujevine u svijetu. Razlog tome je što usjev rujevine raste na vrlo ograničenim mjestima duboko u šumama, zahtijeva visoku nadmorsku visinu i može se brati jedino ručno. Imamo veliku sreću što su naši zaposlenici veoma spretni te što se nalazimo se u regiji povoljnoj za uzgoj rujevine jer je ovaj proizvod trenutno najprodavanija tekućina za ispiranje usta u Bugarskoj i Rumunjskoj.

Preporuka za primjenu: Glavna funkcija hidrolata rujevine jest higijena usne šupljine - Koristite 20-25 ml vode, dva puta dnevno nakon pranja zubi. Grgljajte tekućinu 30 sekundi, a zatim je ispljunute. Hidrolat rujevine ima veliki učinak na upaljene desni, parodontopatiju, a brzo i dugoročno uklanja bakterije koje uzrokuju truljenje i savladava ih.

Koristi:

  • Ima izvrstan učinak na upalu desni i parodontitis, zatežući desni i sprječavajući krvarenje.
  • Brzo i dugoročno uklanja i savladava bakterije koje uzrokuju truljenje zuba.                                                                                                         

  • Pomaže kod grlobolje - grgljajte s vodom pri prvim znakovima upale

  • / na temelju povratnih informacija kupaca / Pomaže kod seboreičnog dermatitisa
  • Nakon poroda - poznatiji ginekolozi preporučuju vanjsko ispiranje hidrolatom rujevine u prvih nekoliko mjeseci nakon poroda. 

Isprobajte organski hidrolat rujevine: OVDJE

ORGANSKI HIDROLAT  MUŠKATNE KADULJE

Naš najnoviji proizvod ima veliki učinak u borbi protiv peruti i seboreje te za razliku od šampona protiv peruti ima dugoročno blagotvoran učinak. Nije slučajnost da je ovaj proizvod izazvao buru na tržištu. Testirali smo veliki broj biljaka, no nijedna nije imala isti djelotvoran učinak kao muškatna kadulja. Ona daje kosi ono što joj je potrebno te ju oživljava je uz pomoć prirode.


Preporuka za primjenu: Lagano poprskajte u tjeme i protrljajte kosu. Hidrolat smjesta djeluje umirujuće na svrbež, a naša testiranja pokazuju da se perut trajno uklanja u manje od 14 dana korištenja. Preporučujemo ga koristiti ujutro i navečer prije spavanja 😊

Koristi:
  • Glavna funkcija hidrolata je borba protiv peruti i seboreje
  • Smiruje tjeme u vrijeme pojave seboreičnog dermatitisa i svrbeža
  • Studija iz 2014. godine, objavljena u časopisu Journal of Phytotherapy Research, otkrila je da "ulje kadulje ima statistički značajan učinak na snižavanje kortizola, da ima antidepresivno djelovanje koje poboljšava raspoloženje, kao i povoljan učinak na ravnotežu estrogena i hormona štitnjače."

Isprobajte organski hidrolat muškatne kadulje: OVDJE

ORGANSKI HIDROLAT RUŽE

 

Upotreba hidrolata ruže datira još iz starog Egipta kada ju je Kleopatra koristila za očuvanje ljepote. Možda je najvrjednija funkcija organskog hidrolata ruže njegovo svojstvo regeneriranja stanica kože, što ga čini izvrsnim u borbi protiv suhe i iscrpljene kože. Pomaže u održavanju pH ravnoteže kože, hidratizira ju i daje joj vitalniji izgled. Sve navedeno čini ovaj proizvod odličnim za završetak vaše dnevne rutine čišćenja i osvježavanja.


Preporuka za primjenu: Stavite hidrolat ruže na blazinicu te ju nanesite lice i vrat. Koristite dva ili više puta dnevno.


Koristi:

  • Čisti i hidratizira sve tipove kože i kose.

  • Njegov protuupalni učinak sprječava pojavu prištića.

  • Djeluje protiv starenja kože i potiče regeneraciju stanica epiderme.

  • Daje kosi važne hranjive tvari, a ako se svakodnevno koristi, značajno poboljšava sjaj i prirodni sjaj.

  • Aromaterapija: djeluje osvježavajuće i regenerativno te također može pridonijeti romantičnom raspoloženju. Proizvod možete koristiti kao dodatak kupki za ublažavanje stresa ili ga poprskati po sobi, posteljini ili odjeći.

Isprobajte hidrolat ruže: OVDJE

ORGANSKI HIDROLAT KAMILICE

 

Rimska kamilica raste blizu tla i doseže samo 30 cm visine. Ima sivo-zeleno lišće, cvijeće poput tratinčice te miriše poput jabuke.

Biljka se naziva "biljni liječnik" jer ima pozitivne učinke na okolne biljke. Trenutno je ovo jedan od najprodavanijih proizvoda InaessentialsUK -a, a velika većina kupaca su majke koje kupuju ovaj proizvod za svoju djecu čija je koža nadražena ili ima ekceme.

Preporuka za primjenu: Stavite malu količinu hidrolata kamilice na blazinicu te nanesite na nadražena područja kože. Koristite 2 do 3 puta dnevno.

Koristi:

U slučaju ekcema i nadražene kože:

Glavna upotreba hidrolata kamilice je protiv ekcema, osipa, rana i dermatitisa - nanesite hidrolat blazinicom na zahvaćeno područje tijela, a zatim pričekajte da se upije. Za razliku od svih vrsta krema i kemijskih proizvoda, hidrolat kamilice prirodno čisti i uništava mikroorganizme odgovorne za pojavu ekcema.

Isprobajte organski hidrolat kamilice: OVDJE

Od 2020. godine, Inaessentials primijenjuje politiku "Kupac je uvijek u pravu", prema kojoj nudimo potpuni povrat novca bez potrebe za vraćanjem fizičkog proizvoda i što je najvažnije bez navođenja razloga za povrat. Možete nam samo napisati broj narudžbe i smatrajte ostalo riješenim.  👍

Ovdje možete vidjeti sve Inaessentials proizvode dostupne u Hrvatskoj: inaessentials.hr

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.