Ekcemi i kako je mali obiteljski brend riješio ovaj problem svojim organskim proizvodom

Ekcemi i kako je mali obiteljski brend riješio ovaj problem svojim organskim proizvodom

Ekcemi

Problem koji imaju ljudi svih dobnih skupina. Veliki brendovi nude rješenja; neka su skuplja, neka jeftinija, ali svi imaju jednu zajedničku stvar: ne rješavaju problem dugoročno. U srpnju 2021. godine,  testirali smo organski hidrolat kamilice i poslali ga mnogim našim rođacima i prijateljima sa sličnim problemima. Bili smo zapanjeni činjenicom da su nam se svi počeli javljati i zahvaljivati. To je bio trenutak kada smo odlučili lansirati naš proizvod online.

Srećom, u ovom trenutku već smo etablirali InaEssentials kao brend. Naše troje djece bilo je dobro upoznato s tehnologijama i pomoglo nam je da to i ostvarimo. Danas već vidimo kako je od nepoznatog proizvoda, hidrolat kamilice postao najbolje ocijenjeni i najučinkovitiji proizvod protiv ekcema u Hrvatskoj. 

VIŠE O NAMA

Mi smo obiteljska tvrtka koja se organskim uzgojem bavi od 2000. godine. Bili smo pravi početnici, no imali smo veliki entuzijazam. Danas, iako je naše poslovanje poraslo, neprestano se trudimo poboljšati. Takav korak napravili smo I u veljači 2019. godine, kada smo uz pomoć naše djece odlučili lansirati naše proizvode na domaće tržište. Ideja koja je danas postala uspješna u cijeloj Europi i zahvaljujući kojoj sam proglašena za ekološkog proizvođača godine.

INAESSENTIALS

Krenuli smo bez očekivanja... Naš sin je izradio web stranicu Inaessentials dok je studirao marketing i oglašavanje. Odlučio se testirati i objavio oglas na Facebooku. U početku nije bilo velikog učinka, jer smo ulagali 15 eura dnevno na oglašavanje i imali smo 1 ili 2 narudžbe. Sve se promijenilo nakon tjedan dana kada su se ispod oglasa počeli pojavljivati komentari zadovoljnih kupaca.

Nakon otprilike mjesec dana naš prvi oglas imao je više od 20 pozitivnih komentara, što je imalo ogroman učinak. Odlučili smo pokrenuti još 2 oglasa i ishod je bio jednak. U jednom trenutku smo shvatili da naš organski hidrolat od kamilice protiv ekcema kupuju ne samo stariji ljudi, već i majke s tinejdžerima, majke s bebama, mladi odrasli, pa čak i muškarci i svi su bili više nego zadovoljni rezultatima.


Najbolju ponudu uz ovaj proizvod pogledajte OVDJE

Ono što nam se najviše svidjelo

Hidrolat od kamilice u jednom je trenutku postao hit među majkama kada su u pitanju ekcemi njihovih beba. Pokazalo se da puno beba stvarno često ima ekceme i gotovo da nema proizvoda koji stvarno pomažu. O organskim otopinama da i ne govorimo. Naša omiljena priča je od klijentice u Hrvatskoj. Njezin sinčić imao je veliki problem s ekcemom na nogama i to je trajalo 2-3 tjedna, ništa nije pomagalo. Nakon što smo opisali proizvod, besplatno smo poslali 2 boce i krajnji rezultat je bio zapanjujući.

Prije i poslije:


Najbolju ponudu uz ovaj proizvod pogledajte OVDJE

Nakon 1000 prodanih voda i niti jedne reklamacije, odlučili smo promijeniti naše oglase i sada nudimo besplatan povrat cjelokupnog iznosa za narudžbu ako nema učinka naših organskih proizvoda. Ovaj potez pokazao se vrlo dobrim za brend, jer je natjerao nove kupce da isprobaju proizvod, bez ikakvog rizika.

Do danas samo mi osobno (ja, moj sin i kći) odgovaramo na sve poruke na Facebooku i Instagramu jer znamo da je osobni stav jako važan i iako za to treba vremena, vjerujemo da se isplati. Dokaz za to je više od 380 pozitivnih komentara na naše organske proizvode u Hrvatskoj

ŠTO ČINI NAŠE PROIZVODE JEDINSTVENIMA?

Glavna razlika kod nas je u tome što se za naše organske vrtove kamilice brinemo na potpuno drugačiji način. Naš prinos je 2 puta manji od prosjeka, ali kvaliteta je neusporediva, a to je ono što kupci najviše hvale.  Unatoč tome što posjedujemo organski certifikat, ne dopuštamo si upotrebljavanje organskih gnojiva ili sprejeva. Jedino čime tretiramo svoja polja je našim "tajnom" dekocijom, koja je izrađena prema biodinamičkoj recepturi.

Za vrijeme punog Mjeseca skupljamo koprivu koju zatim koristimo kao glavni sastojak za svoju dekociju, koja uklanja sve bolesti i čuva ljekovita svojstva sadnica lavande za koja vjerujemo da se prenose u naš hidrolat lavande. Naše vjerovanje jest da je jedno od tih svojstava njegov jedinstveni učinak protiv akni, nešto što nema niti jedan drugi hidrosol na tržištu.

Ne fokusiramo se na promet, već na zadovoljne i vjerne kupce. Počeli smo s takvim načinom razmišljanja o našem poslovanju i pratit ćemo ga usput. Želite li i Vi isprobati naš organski hidrolat kamilice protiv ekcema, možete to učiniti OVDJE (link na web stranicu)

Trenutno radimo s logističkim centrom u Hrvatskoj i sve se narudžbe  dostavljaju u roku od 24-48 sati putem kurirske službe - DPD. Također ćete dobiti promotivni kod za popust od 20% za Vašu prvu naružbu, a to je: ina20

Također, možete pogledati i ostale proizvode s naše domaće farme koji također imaju nevjerojatna prirodna ljekovita svojstva na našoj web stranici: https://inaessentials.hr/

👇 Kliknite na gumb ispod kako biste vidjeli sve proizvode 👇 

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.