Back to School s InaEssentialsom

Back to School s InaEssentialsom

Back-to-School-s-InaEssentialsom

Back to School s InaEssentialsom

Škola, fakultet ili novi posao uskoro bi mogli početi i važno je stvoriti dobru rutinu za svoju kožu kako biste je održali zdravom. Pomoći će vam da novo razdoblje svog života započnete s više samopouzdanja i, naravno, sa zdravijom kožom uz InaEssentials.

 

Prirodni proizvodi pomoći će vam razumjeti važnost njihovih sastojaka i naučiti vas kako pažljivo odabrati proizvod koji vam je potreban na temelju različitih tipova kože. U ovom ćemo vam članku reći nešto više o dobrobitima prirodne kozmetike i ponuditi nekoliko prijedloga proizvoda koje biste mogli primijeniti u svakodnevnom životu.

 

100% prirodna kozmetika koju savjetujemo da isprobate u svojoj rutini njege kože

Back-to-School-s-InaEssentialsom

Jedan proizvod koji je izvrstan za vašu kosu je Prirodni šampon od ruže (https://inaessentials.hr/products/100-natural-rose-shampoo-for-dry-and-damaged-hair-ml) koji je prirodnog porijekla i potpuno organski. Sadrži kombinaciju arganovog ulja, ružinog ulja i makadamije i doživjet ćete zaglađivanje kose, smanjivanje neravnina i opće poboljšanje vaše kose. Važno je pružiti šamponu priliku na najmanje 2 tjedna kako biste osjetili ukupnu razliku i očekivane rezultate.

Organski hidrolat ruže (https://inaessentials.hr/products/organski-hidrolat-ruze-za-suhu-kozu-200-ml) izvrstan je za čišćenje i hidrataciju kože, prikladan za svaki tip kože. Potiče regeneraciju epidermisa i može vam pomoći u borbi protiv problematične kože bez dodanih kemikalija, sulfata ili agresivnih komponenti.

Hidratantna krema u kombinaciji s našim Organskim hidrolatom ruže ostavlja kožu mekom i zdravom te na taj način sprječava starenje.

Naša prirodna krema za ruke od lavande (https://inaessentials.hr/products/novo-100-prirodna-krema-za-ruke-tajna-lavande-50ml) je 100% prirodna i sadrži važne sastojke za dobru hidrataciju kože bez štetnih sastojaka i kompleksnih agresivnih komponenti. Ovo je visokokvalitetna krema s prirodnom maskom, koja sadrži 100% ulje lavande i hidrolat, dokazano pozitivno djeluje na kožu ruku i noktiju, a sve to ćete primijetiti nakon samo 2 tjedna korištenja.

Hidrolat rujevine (https://inaessentials.hr/products/hidrolat-rujevine-za-oralnu-higijenu-i-gljivice-200ml), vodica je za ispiranje usta koja bi trebala biti dio vaše jutarnje i večernje rutine. Na taj ćete prirodan način moći održavati oralnu higijenu, a već nakon 2 tjedna osjetit ćete rezultate. Ova vodica za ispiranje usta otklanja probleme s desnima, te ima brz i vidljiv učinak.

 

Zašto odabrati prirodne proizvode?

Uz već navedene razloge zašto se isplati koristiti prirodnu kozmetiku, vrijedi spomenuti još jedan - prirodna kozmetika ima široku paletu proizvoda za sve tipove kože i kose, dostupnu za svaki budžet. Zbog sve veće popularnosti, kupnja organske kreme za lice više nije povezana s puno većom cijenom od kupnje popularne drogerijske kreme.

Uključivanje prirodnih proizvoda u vašu rutinu za školu ili posao pomoći će vam da budete organiziraniji, kao i da održite zdraviju i ljepšu kožu, kosu i tijelo.

Upoznajte se s kategorijama na našim stranicama (https://inaessentials.hr/), gdje ćete pronaći veliki izbor proizvoda iz naše obiteljske tvrtke koji će vam biti od koristi u svakodnevnom životu.

Ne oklijevajte odabrati nove proizvode, za novi početak sezone, novo poglavlje i novu priču u vašem životu, uz pomoć naše obitelji na inaessentials.hr@gmail.com.

 

Kliknite ispod i označite svoje proizvode za uljepšavanje kože i kose za povratak u školu uz do 40% popusta

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝
Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.