AKNE i kako je priča jedne majke pomogla više od 50 000+ tinejdžera u Hrvatskoj!

AKNE i kako je priča jedne majke pomogla više od 50 000+ tinejdžera u Hrvatskoj!

8. ožujka: Koji proizvod ove godine poklanjamo besplatno? Trenutno čitanje AKNE i kako je priča jedne majke pomogla više od 50 000+ tinejdžera u Hrvatskoj! 5 minute

Akne...

Pozdrav, ja sam Veselina Ralcheva. Moj prvi kontakt s organskom njegom kože nije započeo problemima mog djeteta, već očajničkom molbom druge majke iz mog grada. Njezina me priča duboko dirnula. Tako je započela priča o tome kako je majčina ljubav vratila osmijeh više od 50.000+ tinejdžera koji pate od akni.

Bila je 2019. kada je moja prijateljica došla kući i tražila me našu domaću vodu od lavande jer je njezina kći imala diplomu za 2 tjedna i nosila se s ozbiljnim problemima s aknama. Akne koje nisu štetile samo njezinom licu, već i njezinom samopouzdanju i mentalnom zdravlju. Majka je čula od drugih kojima sam davala lavandinu vodu da je stvarno pomogla.

Njezina kći nije se nosila samo s aknama. Borila se sa strahom i sramom, koji su neizbježni dio toga. Bližio se datum diplome, a ona se skrivala kod kuće, jer ju je bilo sram izaći van zbog lica.

                                

Čarobna transformacija...

Dva dana prije diplome netko mi je pokucao na vrata. Bila je to njezina majka! Vratila se s domaćim kolačem i očima blistavim od zahvalnosti. Pokazala mi je sliku svoje kćeri prije i poslije vodice s lavandom... razlika stvarno nije bila onakva kakvu sam očekivala. Nazvala ju je "čarobnom vodom", a njezina se priča proširila gradom i izazvala val zanimanja. Vidjela sam kako vodica s lavandom pomaže mojoj djeci, ali nikad nisam vidjela takav učinak na ljude koji imaju stvarno ozbiljne probleme s kožom.

To mi je bilo šokantno! A onda sam shvatila: Naša obična lavanda ima moć promijeniti živote. Ovo je označilo početak nove misije za InaEssentials - pomoći što većem broju obitelji posvuda s našom lavandom, pretvarajući očaj u nadu.

Čarobna biljka...

Cijelo je vrijeme doslovno bila u našim rukama. Snaga lavande, prirodnog čuda, često zanemarena u liječenju kožnih problema. Bilo je to više od otkrića, bio je to tračak nade za jednu obitelj, za problem koji pogađa tisuće. Lavanda, sa svojim umirujućim i antibakterijskim svojstvima, u kombinaciji s našim dugogodišnjim iskustvom u uzgoju biljaka, pružila je priliku pomoći tisućama oboljelih od akni.

                            


Naša lavanda i ono što je čini jedinstvenom...

Ono što je drugačije kod nas je način na koji gledamo na naša polja lavande. Naši prinosi su duplo manji nego inače, ali kvaliteta je bez premca, a to je ono što naši kupci traže. Za punog Mjeseca beremo koprivu koju zatim koristimo kao osnovni sastojak naše juhe, namirnice koje nam je priroda podarila. Ova juha tjera sve bolesti i čuva ljekovitost lavande koja se prenosi i na našu vodu s lavandom. Vjerujemo da je jedno od tih svojstava upravo jedinstveno djelovanje protiv akni, kakvo nema nijedna cvjetna voda.

                                  

Ali...

Pravi posao tek počinje...Imali smo proizvod i znali smo da radi, ali kako pomoći što većem broju ljudi? Krenuli smo bez ikakvih očekivanja... Moj sin je izradio web stranicu InaEssentials dok je studirao marketing i oglašavanje. Odlučili smo testirati i pokrenuti oglase na Facebooku. U početku nije bilo velikog učinka, da bi nakon tjedan dana krenuli komentari zadovoljnih kupaca ispod oglasa. Narudžbe su se povećavale i naš skromni kućni posao brzo je počeo rasti.

I dan danas osobno odgovaramo na poruke (ja, moj sin i moje kćeri), jer znamo da je osobni pristup ključan i iako je potrebno vrijeme, vjerujemo da se isplati. Dokaz tome je više od 10.000 pozitivnih komentara o našoj vodici s lavandom protiv akni. To je ostvarenje obiteljskog sna.

500 000+ Klijenata

Povjerenje u našu vodu lavande navelo nas je da ponudimo hrabro obećanje: puni povrat novca ako naši kupci ne vide rezultate. Time smo našim kupcima pokazali da nismo samo još jedan brend koji samo obećava, već i ispunjava svoja obećanja. Promijenili smo živote više od 50.000 tinejdžera diljem Europe, a pritom smo očuvali bit i kvalitetu obiteljskog poslovanja.

 

                                   

Želite isprobati?

Ako i vi želite isprobati našu čarobnu bio vodu, možete to učiniti OVDJE, a mi ćemo vam pokloniti promo kod za 20% popusta na prvu narudžbu, a to je: ina20

 

 Neumorno smo radili da naše rješenje ostane dostupno, ali vremena se mijenjaju. Rastuća potražnja i troškovi znače da ne možemo zauvijek držati ove cijene.

👇 Kliknite ispod da vidite sve proizvode👇

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.