Aftersun savjeti i trikovi koji su vam potrebni, a za koje ne znate

Aftersun savjeti i trikovi koji su vam potrebni, a za koje ne znate

 [InaEssentials-Organski-hidrolat-matičnjaka]

InaEssentials tim pripremio je korisne savjete za savršenu prirodnu njegu nakon sunčanja. Već znate da je čarobni proizvod naš 100% ORGANSKI HIDROLAT MATIČNJAKA ! Pročitajte ovaj članak do kraja i uživajte u lijepoj i zdravoj koži ovog ljeta!


Hidrolat organskog matičnjaka – najbolji prijatelj vaše kože za ljeto 

Matičnjak, poznat i kao Melissa officinalis, jedna je od biljaka koja je stoljećima poznata po svojim blagotvornim svojstvima. Ima široku primjenu u narodnoj medicini, a naše su bake od njega pripremale razne lijekove.

Naš obiteljski brend drži do tradicije i iskreno vjeruje da nam je priroda podarila dragocjene izvore zdravlja. Zato smo stvorili naš 100% organski hidrolat s matičnjakom, koja će ovog ljeta biti najbolji prijatelj vaše kože. Pogledajte koja su njegova korisna svojstva i kako ga možete koristiti.

Hidrolat-matičnjaka

Matičnjak je poznato sredstvo za zaštitu kože od štetnih UV zraka. Nažalost, dok uživate u toplom vremenu na plaži ili uz bazen, jako sunce može izgorjeti kožu i izazvati još teže posljedice. To uključuje starenje kože, pojavu bora i staračkih pjega. Izlaganje suncu bez zaštite također može dovesti do opasnih stanja poput raka kože.

Hidrolat matičnjaka ima prirodna zaštitna svojstva i prema našim ispitivanjima smanjuje mogućnost opeklina od sunca za 60%! To ga čini odličnom dodatnom njegom kada provodite vrijeme vani u planinama ili na plaži.


Naš proizvod pružit će Vam i potrebnu njegu Vaše kože nakon izlaganja suncu. Njegov nježan i potpuno čist sastav pruža dubinsku hidrataciju i umirivanje kože nadražene suncem. Pomoći će vašoj koži da se brže oporavi, ostavljajući je mekom i nahranjenom.

Osim toga, Hidrolat matičnjaka ima dokazano protuupalno djelovanje i pomaže u poboljšanju različitih stanja kože, uključujući ekceme, osipe i problematičnu kožu.

Hidrolat-Matičnjaka

Kako koristiti proizvod?
Organski hidrolat matičnjaka InaEssentials  prikladan je za upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži. Da biste postigli maksimalan učinak, nanesite ga na problematična područja pomoću pamučnog jastučića. Također, može se koristiti kao tonik za svakodnevnu njegu lica, vrata i dekoltea. Pričekajte dok se proizvod potpuno ne upije. Proizvod ne zahtijeva ispiranje. Preporučujemo da ga koristite ujutro i navečer te nakon svakog izlaganja suncu kako biste uživali u njegovom blagom hidratantnom i revitalizirajućem učinku.


Organski hidrolat matičnjaka InaEssentials prirodni je dar koji će vašoj koži pružiti pouzdanu njegu nakon izlaganja suncu. Svakako se uvjerite u njegova učinkovita svojstva iz prve ruke. Naručite ovaj jedinstveni prirodni proizvod iz naše online trgovine. Njegova svježa aroma i učinkovito djelovanje učinit će ga jednim od vaših omiljenih otkrića ovog ljeta!


Kupite 100% ORGANSKI HIDROLAT MATIČNJAKA  - apsolutna potreba za vaše ljetne dane upravo sada uz poseban ljetni POPUST - 20% POPUST.

Jednostavno koristite ovaj kod:
LEMONBALMSUMMER

NARUČITE OVDJE!

📌 100% POVRAT NOVCA - Bez postavljanja pitanja 📝

Od 2021. godine primijenjujemo politiku "kupac je uvijek u pravu"- što znači da nudimo potpuni povrat novca ako niste zadovoljni sa svojim proizvodima. :)

"Svrha iznad profita: kako naš brend ima utjecaj"

Mi u InaEssentialsu vjerujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pripadnicima manjinskih skupina nudimo mogućnosti zapošljavanja, pomažemo im u egzistenciji i osiguravamo im svjetliju budućnost. Odabirom naših organskih proizvoda ne poboljšavate samo svoje zdravlje i ljepotu, već također pozitivno utječete na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.